Ilgaz Mountain Ski Centre is gereed vir die nuwe seisoen

ilgaz bergskigebied is besig om voor te berei vir die nuwe seisoen
ilgaz bergskigebied is besig om voor te berei vir die nuwe seisoen

Turkye Ski Federasie President Ali Oto, ondersoek die voortgesette konstruksie van Ilgaz Mountain Ski versterking werkplek. Ali tydens Otoya beskou Turkye Tarkan Ski Federasie Raadslid van Soyak, Kastamonu Ski provinsiale verteenwoordigers Firat Coskun, Federasie van Tegniese sake Mustafa Sağlam, Ilgaz berg oord bestuurder het gepaard gegaan met Erdem en Nasionale afrigter Mohammed Kızılarslan.

Nadat die owerheid inligting ontvang het oor die herstelwerk en instandhoudingswerk vir stoeltelift- en kabelkarfasiliteite, het die Federasie-president Ali Oto met Reşat Asrak, Kastamonu Youth and Sports Provinsiale Direkteur, vergader. 1. Ali Oto verklaar dat die studies oor 15 dae sal eindig, en verklaar dat hulle daaraan werk om enige foute gedurende die winterseisoen te vermy.

Turkye Ski Federasie President Ali destydse goewerneur van Kastamonu Ilgaz ondersoek gehou onder voorsitterskap van die motor wat hy Yasar swart 'Winter Season Voorbereidende Vergadering deelgeneem. Tydens die vergadering wat deur die streekdirektoraat van nasionale parke gereël is, is die kwessies wat voor die nuwe seisoen op Ilgazberg gehou sou word, bespreek en opgelos.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar