Ilimtepe Road word opgeknap

ilimtepe-pad vernuwe
ilimtepe-pad vernuwe

Kocaeli Metropolitaanse Munisipaliteit, burgers om gemakliker te reis in die padbou en herstelwerk duur ononderbroke voort. Nihal Atsız Caddesi en Alparslan Boulevard is opgerig tussen die distrikte Hacı Osman en İlimtepe in die distrik Körfez. In hierdie konteks werk die departement van wetenskaplike aangeleenthede Nihal Atsız Caddesi en Alparslan Boulevard in die 4 duisend 200 meter padhernuwingswerke.

6 Duisend 700 TON LAAG BASIESE MATERIAAL GEDEK

Die Metropolitaanse Munisipaliteit gaan voort met pogings om nie net die middestad, maar ook die dorpspaaie modern en gemaklik te maak. In hierdie konteks ondergaan die pad tussen Hacı Osman en İlimtepe Nihal Atsızstraat en Alparslan Boulevard vernuwingswerk. 2 duisend 800 - 3 duisend 300 duisend 500 meter van die deurlopende werk aan die kant van die span, het 4 duisend 500 ton PMT en 2 duisend 200 ton graafbasis 6 duisend 700 ton sub-basis materiaal gelê.

900 TON ASPHALT GEBRUIK

Metropolitaanse spanne het hul pogings op 'n toegewyde manier voortgesit en die asfaltpaadjie van 500 ton na hierdie 900 meter-afdeling gemaak. Benewens subfondasies en asfaltering, werk die spanne ook aan die uitbreiding van sekere dele van die pad. Spanne van die Golf-munisipaliteit help ook met die bouwerk wat deur die Metropolitaanse Munisipaliteit uitgevoer word.

Huidige spoorwegtenders

Mon 09

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar