Izmitbaai Besoedeling 10 Skip 10 Miljoen TL Boete!

korfezi besoedel die skip-miljoen TL-boete
korfezi besoedel die skip-miljoen TL-boete

Kocaeli Metropolitaanse Munisipaliteit se departement van inspeksiespanne vir omgewingsbeskerming en -beheer het nie die besoedeling in Izmitbaai deurgemaak nie. 7-spanne wat dag en nag 24 uur gewerk het, het tussenbeide getree tydens die 2019-byeenkoms in 10. 10 miljoen 9 duisend 884 TL administratiewe boetes op die 339-vaartuig wat tussenbeide tree, word fyn dopgehou deur die inspeksiespanne en die mariene besoedeling wat deur skepe en ander vaartuie in die Golf van Izmit veroorsaak word.

NIGHTMARE VAN KÖRFEZ

Kocaeli Metropolitaanse Munisipaliteit, Izmitbaai om die besoedeling van die see deur skepe en vaartuie te hou om die dag en nag lug, land en see beheer, beheer en monitering aktiwiteite uit te voer, word uitgevoer. Die beheerde spanne met lugbeheervliegtuie, die Golf van Izmit, is steeds die nagmerrie van besoedelende skepe. In die 2019-maand van 10 is 'n totaal van 10 miljoen 9 duisend TL administratiewe sanksies op die 884-skip toegepas.

LAASTE SNY MISDAAD 2 MILJOEN 571 Duisend TL

In die onlangse inspeksies wat deur die inspeksiespanne van die Departement van Omgewingsbeskerming en Beheer van die Metropolitaanse Munisipaliteit gedoen is, het die Ro-Ro-vragskipvaartuig, genaamd ept Neptune İthaki, gevind dat dit die see besoedel. 11 2 miljoen 517 duisend 825 TL administratiewe sanksies is Vrydag op die vragskip bulunan Neptune İthaki bulunan in Ford Port toegepas, aangesien dit mariene besoedeling veroorsaak het weens hidrouliese olie lekkasie.

SEE WATERKWALITEIT VOLGENDE

Die seewaterkwaliteit van Izmitbaai word ook fyn dopgehou deur die Metropolitaanse Munisipaliteit. TÜ Monitoring of Izmit Bay Water Quality and Terrestrial Input and Improving Suggestions for Pollution Prevention ”is in samewerking met TUBITAK-MAM geïmplementeer binne die bestek van die studies wat uitgevoer is met die doel om die kwaliteit van seewater te verhoog en die bevolking van seediere in die Golf te verhoog. Die monitering word gedurende 'n jaar op seisoenale dieptes (6 keer) op die totale 4-mariene stasie uitgevoer. Daarbenewens word monsters geneem uit die 8-kreek wat na die Golf lei, en metings gedoen.

Huidige spoorwegtenders

Mon 09

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar