KARDEMİR loods nuwe beleggings met soldaat-saluut

kardemir het nuwe beleggings met die saluut van soldate opdrag gegee
kardemir het nuwe beleggings met die saluut van soldate opdrag gegee

10 Kardemir 2, wat in Junie gestaak is. Die nuwe kalkaanleg is weer in gebruik geneem met 'n seremonie wat vandag gehou word na die kapasiteit van 124-dae en beleggings in opknapping en modernisering. Lede van die Raad van Direkteure het die seremonie as 'n volwaardige personeel bygewoon, en na die toesprake en gebede, die opening van die nuwe fasiliteite, Peace Spring Operations, het ons heldesoldate gestop met groet.

Jaarlikse 50 duisend ton kapasiteitsverhoging is behaal in die omskakelaar 2, wat hernu is met 'n uitgawe van ongeveer 297 miljoen TL. Binne die omvang van die opknapping is die omskakelaar se gietvolume verhoog van 90 ton tot 120 ton, terwyl al die infrastruktuur in die staalwinkel, soos stofhoustelsels, saalversterkings, nuwe staal- en slaggatpaneel, sleufoordragmotors en kraanstelsels, aangepas is vir die jaarlikse produksievermoë van 3,5.

Die tweede fasiliteit wat vandag geopen word, is die nuwe kalk fabriek. In plaas van die 260 ton / dag-kapasiteit kalkfabriek, is 'n nuwe kalkfabriek met 425 ton / dag-kapasiteit gevestig in ooreenstemming met die toenemende produksievermoë. 10 miljoen TL is aan die fasiliteit spandeer.

Weens die ingebruikneming van die nuwe fasiliteite, is die eerste seremonie in die Çelikhane Konverter-beheerkamer gehou. Hier is die hoofbestuurder van die onderneming wat inligting oor die beleggingsproses verskaf het. Hüseyin Soykan het daaraan herinner dat Kardemir ná die privatisering sy staalproduksiemetode verander het en dat hy staalproduksie in Siemens Martin Quarries gestaak het en staal in Oxygen Converters begin vervaardig het. Tot 2014 jaar, 90'ar ton gietvolume van die 2-omskakelaar, wat staalproduksie Kardemir'in, 120 ton van die derde omskakelaar vervaardig het, wat op die datum van produksie ingestel is, verhoog Soykan, 90 ton gietstukke uit die 120 ton gietstukke wat vandag in werking is. Saam met die omskakelaar het Kardemir opgemerk dat die produksievermoë van vloeibare staal vir die eerste keer in sy geskiedenis teoreties 2 Miljoen ton bereik het. Soykan het gesê, isi Die belangrikste is dat ons hierdie opknappingswerk doen en beleggings verhoog met ons eie pogings, ons eie projekspanne, ons eie ingenieurs- en ontwerpvermoëns en die vervaardigingsvermoë van ons filiale. Ons het hierdie aanleg ook toegerus met outomatisering en vlak stelsels wat veral nodig is vir die produksie van hoë waardetoegevoegde staal. Ons het ons staalproduksietye verkort. Gedurende die 3,2-dag het ons 'n omskakelaar gemaak met 'n nulkapasiteit van 124 ton. Ons het die hele infrastruktuur in ons staalwinkel hernu. ” Soykan het opgemerk dat slegs die kapasiteitsverhoging met die moderniseringsbeleggings behaal is, maar ook die metodologie ontwikkel is in ooreenstemming met die doel om staal te vervaardig, veral vir die vervaardiging van masjinerie, motor- en verdedigingsbedrywe. dag en sonder enige werkongelukke, is hulle voltooi soos beplan. In hierdie moeilike dae is ons gelukkig om nuwe beleggings te maak en om instrumenteel te wees vir nuwe indiensneming. Ek wil al my spanmaats, filiale en alle plaaslike en buitelandse verskaffers bedank en gelukwens met hul pogings. Goed, geseënd. Ons gooi voorkopgesweet en geestesweet saam en ons groei steeds Kardemir en dra by tot ons land.

Geen afwyking van 3.5 MILJOEN / ton teiken nie

Kardemir voorsitter van die raad van direkteure Kamil Güleç in sy toespraak voor die opening van die nuwe staalfabriek wat gestig is ná die privatisering van die opwinding van die opening, het gesê

“23-24 jaar gelede het ek die begin en die verandering van vandag se tegnologie in hierdie beheerkamer beleef. Kardemir, wat saam met die steengroewe Siemens Martin vervaardig het, 'n tegnologie wat destyds deur die wêreld oorgebly het, het die staalproduksiemetode met 'n nuwe tegnologie verander. Omdat daar nie met so 'n ou tegnologie voortgegaan kon word nie, moes die tegnologiese verandering onmiddellik gedoen word. Hierdie verandering is toe aangebring en die omskakelaarstelsel is aangeskakel. Dit is onder moeilike omstandighede bewerkstellig. Dit is hoe die verhaal begin het en ons het met die ton-omsetters van 90 vertrek. Ons het oorgedra van gietbuis na 'n deurlopende gietstelsel. Dan 3. Ons het ons omskakelaar gemaak. Ons vergroot tans die kapasiteit van een van ons omsetters van 90 na 120. Ons het die nuutste tegnologie wat deur die wêreld gebruik word, toegepas. Niks beter as dit nie. Dit is baie belangrik en sinvol om hierdie beleggings in sulke moeilike tye te voltooi. Om 3,5 miljoen ton produksie te vang was 'n droom, maar dit gebeur nou. Met hierdie fasiliteit oorskry ons eintlik die kapasiteit van 3 miljoen ton. 'N Jaar later is ons 'n fabriek wat 3,5 miljoen ton bereik het. Dit is 'n bron van trots vir Kardemir, Karabük en ons land. Ek bedank al my broers wat 'n bydrae gelewer het. Mag gesonde produksies vrugbaarheid en groot winste meebring ”

Die Kardemir-raad van direkteure, wat die vloeistofmynheffing en suurstof in die omskakelaar begin blaas het, het toe na die Kalkfabriek verhuis en die nuwe Nuwe Kalkfabriek met 'n kapasiteit van 425 ton per dag ingewy. Kardemir hoofbestuurder, wat hier inligting oor die belegging gegee het. Hüseyin Soykan het verklaar dat kalk een van die onmisbare materiale in staalproduksie is en dat een van die 260 ton / dag-kapasiteit kalkfabriek na 425 ton / dag-produksievermoë vergroot is om te voldoen aan die kalkbehoefte wat parallel met die toenemende vloeibare staalproduksie sal toeneem. Kan Saam met hierdie fasiliteit kan ons die metallurgiese kalk vervaardig wat nodig is vir die produksie van 3,5 miljoen ton vloeibare staal. Ons sal nie hier nog 'n belegging hê nie. Ongeveer 70 vriende het aan die pogings om kapasiteit te vergroot deelgeneem en 10 Miljoen TL is bestee.

Na die gebed is die opening van die fasiliteit met lede van die Raad van Direkteure, Hoofbestuurder, Adjunk-Hoofbestuurder en werknemers met heldinne-soldate by die Peace Spring Operations gestaak.

4, wat in Kardemir se staalfabriekgebied voortduur. Daar word verwag dat die deurlopende belegging in die gietmasjien in die komende dae in werking sal tree. Kardemir het onlangs 'n nuwe oondbelegging van 1 Miljoen ton by KAP aangekondig, en hierdie beleggings beoog om 90 Miljoen ton vloeibare staalvermoë te bereik deur die 1 ton 120-omskakelaar na 3,5 ton te verhoog.

Huidige spoorwegtenders

Mon 09

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar