Kocaeli-kweekhuisinventaris en -aksieplan vir klimaatsverandering is gereed

kweekhuisgasvoorraad en aksieplan vir klimaatsverandering
kweekhuisgasvoorraad en aksieplan vir klimaatsverandering

Toplantı ondersteun gesamentlike pogings op die gebied van klimaatsverandering ”Kocaeli-byeenkoms, wat deur die Europese Unie en begunstigde van die Ministerie van Omgewing en Verstedeliking befonds is, is in die Hilton Hotel gehou. 'Kocaeli Kweekhuisgasinventaris en Aksieplan vir Klimaatsverandering' opgestel deur Metropolitan Munisipaliteit is met die publiek gedeel.

3 DAGLIKE OPLEIDINGSPROGRAM

Europese Unie binne die raamwerk van Turkye finansiële samewerking, omgewing en wat deur die Ministerie van Verstedeliking 'Ondersteunende Gesamentlike Area Klimaatsverandering Poging Project "onder die Istanbul Hilton Hotel in amptelike instellings en burgerlike samelewing is 3-dag opleidingsprogram gehou met die deelname van verteenwoordigers organisasie. Klimaatsverandering is in baie sake bespreek tydens die vergadering wat deur die Metropolitaanse Munisipaliteit 'Kocaeli Greenhouse Gas Inventory and Climate Change Action Plan' voorberei is.

KLIMAAT VRIENDELIKE STAD

Die projek wat deur die Metropolitaanse Munisipaliteit voorberei is teen klimaatsverandering, wat een van die grootste probleme is wat die mensdom in die 21-eeu in die gesig staar, is daarop gemik om Kocaeli 'n model 'Klimaatvriendelike' stad te maak wat stelselmatig teen klimaatsverandering sukkel. In die aanbieding wat deur die inventaris gemaak is, op die skaal van die stad voorberei, is Kocaeli Metropolitaanse Munisipaliteit binne die jurisdiksie van alle emissiebronne uitgespreek.

KERNHOUSE VOORKOMING

In die aanbieding is gesê dat Kocaeli Greenhouse Gas Inventory, C40 Cities Climate Leadership Group, International Local Initiative Council en World Resources Institute opgestel is in ooreenstemming met die globale protokol vir plaaslike emissie van kweekhuisgas wat in 2014 in die jaar opgestel is en wyd deur plaaslike regerings gebruik word. Kocaeli-aksieplan vir klimaatsverandering en 6-aksiegebied in totaal 16-aksie en 54-aksie is in die aanbieding geskep, waarin die voorbereiding van 'n ouditplan vir die beheer van kweekhuisgasvrystellings uit die energiesektor bespreek is.

AKSIEPLAN

Boonop het tydens die monitering en verslagdoening van kweekhuisgasvrystellings in die nywerheidsektore die voorsiening van beheer, die voorbereiding van 'n effektiewe ouditprogram in fasiliteite vir die bestuur van afval en die uitvoering van oudits in die onderwerp plaasgevind. Terwyl 'n voorsitter voorsiening is vir die uitvoering van studies en inspeksies oor kweekhuisgasvrystellings van afvalfasiliteite, is die belangrikste aandeel in die totale kweekhuisgasvrystellings van die stad uit die vervoersektor. Vir die uitstoot het Kocaeli Metropolitaanse Munisipaliteit reeds die gebruik van fietse, 'n alternatiewe brandstof aangedrewe vloot vir openbare vervoer en ligte spoorstelsels, uitgebrei.

Huidige spoorwegtenders

tsaar 04

AusRAIL Plus Beurs en konferensie

Bereik 3 @ 08: 00 - Bereik 5 @ 17: 00
tsaar 04

Wêreldspoorfees

Bereik 3 @ 08: 00 - Bereik 5 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar