Noodvervoerroetes in Istanboel onder ISPARK se beheer

noodtoegangspaaie
noodtoegangspaaie

İSPARK, 'n filiaal van IMM, gebruik hierdie gebiede as parkeerterreine om die reëls en ongeregistreerde parkeerbedrywighede op noodvervoerpaaie te voorkom. In noodgevalle het amptenare van İSPARK hierdie gebiede onmiddellik ontruim wat parkeerdienste lewer; noodvervoerroetes.

Met die besluit van die Metropolitaanse munisipaliteit van Istanbul en UKOME, verhoed İSPARK, wat parkeerterreine in die stad open, verdiep en op die straat, die reël en ongeregistreerde parkeerbedrywighede en dra dit by tot die ekonomie. Na die aardbewing van 1999 het UKAME die N 1.Derece Noodtoegangspaaie in baie distrikte herdefinieer, en die toename in die aantal voertuie in die stad en die gebrek aan parkeerterreine het gelei tot die transformasie van noodvervoerpaaie in parkeerterreine deur opportuniste.

IMM GEBEURTENIS

Daar was ongewenste beelde in hierdie gebiede wat in parkeerterreine omskep is. Die voertuigeienaars wat nie geld aan die registrasie en onwettige stelsels van die personeel wou betaal nie, is aangerand en die burgers is onderworpe aan wesenlike en morele skade. Parkering op lang termyn en tweede ry in hierdie gebiede het die verkeersvloei belemmer. IMM het parkeerdienste begin lewer deur İSPARK in hierdie gebiede, wat volgens die besluit van UKAME as 'n noodvervoermiddel genoem word. Met dien verstande dat 'onwettige operasie' beheer is, word voorkom. Korttermynparkering het bygedra tot die vloei van verkeer, terwyl die inkomste uit hierdie gebiede waar personeel onbillik aangeteken is, aangeteken is.

Vonkblare, burgers wil terug

İSPARK is in 12 bedrywig, waaronder Fatih, Beykoz, Kadıköy, Maltepe en Pendik-distrikte. Graad Noodvervoerweg ”op grond daarvan dat 1 weg is. Kort nadat die personeel weer hier opgekom het, het daar ou griewe begin ly. Handelaarswinkels deur baniere terug te hang na İSPARK'ı, burgers se versoekskrif aan die kantoor van die goewerneur en sekuriteit, Fatih Fevzipaşastraat, Mediterreense straat en Avcılar Reşitpaşa-straat, die UKAME-besluit is weer deur die ISPARK-operasie ingestel.

Die feit dat die noodvervoerroetes onder die beheer van İSPARK is, maak die personeel onmiddellik moontlik om hierdie gebiede te ontruim in noodgevalle, en hierdie paaie lewer diens aan volle kapasiteit.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar