Opritte vir gestremdes in Ankara word volgens wêreldstandaarde gemaak

opritte vir gestremdes in Ankara word volgens wêreldstandaarde gemaak
opritte vir gestremdes in Ankara word volgens wêreldstandaarde gemaak

Ankara Metropolitaanse Munisipaliteit maak die opritte in die strate, sypaadjies en voetoorgange in ooreenstemming met die wêreldstandaarde sodat die kapitaliste gelyk kan baat by die stadslewe.

Binne die bestek van die werke wat deur die O & O en die direktoraat vir toeganklikheid van die departement van sypaadjie, Direktoraat vir Wetenskapwerke van die Metropolitaanse Munisipaliteit uitgevoer word, word gestremde opritte uitgebrei en veiliger gemaak.

EINDE VAN BEPERKINGS BEWEGING

Opritte met beperkte mobiliteit word met 'n beperkte mobiliteit regoor die stad hersien.

Voetpaaie en sypaadjies, voetoorgange en kruisings in die opritte het gemaklik en veilig gemaak, wat daarop dui dat die amptenare van die Departement van Wetenskap, veral vir gestremde burgers wat rolstoele gebruik om gemaklik opritte van al die voetganger-opritte te beweeg, herontwerp is tot die toepaslike helling en voldoende breedte.

70 RAMP HERNUW IN SEPTEMBER

Die amptenare het gesê dat die opritte volgens wêreldstandaarde eers op die voetoorgange op Atatürk-boulevard en Kızılay-plein gemagtig is, en die 70-oprit is in September hernu.

Die amptenare het benadruk dat eise van sosiale media-rekeninge, veral Blue Table, in ag geneem word en opritte deur 5 / 7 deur afsonderlike span verander word, het die amptenare gesê: Na die voltooiing van die werke in Kızılay, gaan die opritte op die Fatihlaan, wat weer deur die bevolking bevolk is, voort. Opritte met gestremdhede sal deur die hele hoofstad oorgedoen word

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar