Probleme van vervoerhandelaars in Antalya is geëvalueer

probleme van vervoerhandel in Antalya geëvalueer
probleme van vervoerhandel in Antalya geëvalueer

Die vakbond van die vakbond Antalya van Antalya en ambagsmanne tydens die vergadering wat in die probleme van vervoerhandelaars gehou is, is geëvalueer.

Hoof van die vereniging vir handelaars en vakmanne in Antalya (AESOB), onder leiding van Adlıhan Dere, Nurettin Şengül, adjunk-polisiehoof vir verkeer, Nurettin Tonguç, hoof van die departement van vervoer en spoorstelsel van die Metropolitaanse munisipaliteit Antalya, bestuurders van Antalya-sentrum en Kaş na Gazipaşa, In die vergadering wat gereël is deur die Union of Chambers of ambagsmanne en ambagsmanne, is die probleme en eise van vakmanne in die vervoer geëvalueer met die bywoning van die presidente van die ambagskamers van busse en vervoerdienste. Adlıhan Dere, president van AESOB, het benadruk dat hul primêre doel is om die wette en reëls te reorganiseer en die regte van die ambagsmanne wat op hul dienste wag, te beskerm.

“Ons sal ons vakmanne beskerm vir broodgeld”

Adlıhan Dere, president van die vakbond van ambagsmanne en ambagsmanne van Antalya, wat die openingsrede gehou het, het gesê: 'Op die vergadering wat ons vandag gehou het, sal ons die probleme wat ons vervoerhandelaars ondervind, evalueer en ons sal saamwerk om 'n oplossing te vind. Nurettin Şengül, adjunkdirekteur van die provinsiale polisie in verkeersheffing en Nurettin Tonguç, hoof van die departement van vervoerbeplanning en spoorstelsel van die Metropolitaanse Munisipaliteit Antalya, het reeds genoeg kennis. Vandag is die hoofagenda-item van D2-gesertifiseerde voertuie, soos diensvoertuie om die bedryfs- en roetegeld te voorkom, maar ons kan allerlei probleme rakende vervoer bespreek. Ons doel hier is om die reëls, regulasies, wette en geld hier te reorganiseer, brood tuis te neem, om die regte en belange van ons vriende wat hul wiel draai om hul lewens te onderhou, te beskerm. Dit is die doel en die grootste probleem van al ons presidente hier. Ons sal die reg verdedig van ons ambagsmanne wat in eenheid en samesyn op diens van ons wag en al ons probleme in eenheid en samehorigheid oplos. Daarbenewens het ons met ons busman-handelaars ons opleiding vir vakmanne begin. In die komende periode gaan ons voort met ons opleiding oor woedebeheer, gedragskode en beeldopleiding met ons taxibestuurders, bediendes en ander ambagsmanne. Ons sal oplossings vir ons probleme soek terwyl ons die nodige opleidings kry. ”

“Handelaars hou die stad lewendig in ayakta

Met verwysing na die belangrikheid daarvan om saam met ambagsmanne op te tree, het Nurettin Şengül, adjunk-provinsiale polisiehoof, gesê: 'Ons verstaan ​​hoe waardevol Antalya vir toerisme is. Daarom moet ons twee keer so versigtig wees in ons plig. Veral in die somermaande neem die bevolking van ons stad toe en speel enige vorm van positiewe of negatiewe situasies 'n groot rol in die bevordering van ons stad. Handelaar beteken die sny wat 'n stad lewendig hou. Daarom, wanneer ons ons pligte in oorleg met ons vakmanne uitvoer, bereik ons ​​meer suksesvolle resultate, en as ons saamwerk, kan ons die meeste van ons probleme oplos. Die belangrikste punt hier is om nie ons persoonlike belange voor groot belange te stel nie. Omdat enige oortreding van iemand ons stad op hierdie manier in die buiteland erken. Ons probeer altyd om die ambagte te bevoordeel en geld vir ons ambagte te verdien. Danksy sulke vergaderings verstaan ​​ons mekaar baie beter. ”

“U oplossingsgerigte benadering maak ons ​​gelukkig”

Nurettin Tonguç, hoof van die departement van vervoerbeplanning en spoorstelsel van die Metropolitaanse munisipaliteit van Antalya, waarin hy sê dat hulle die algemene praktyk ondervind om die probleme op te los, het gesê: 'Die oplossingsgeoriënteerde benadering van die Union of Chambers of Tradesmen and Craftsmen in Antalya bring ons by elke geleentheid saam met ons vakmanne. Die ondersteuning wat Adlıhan aan ons gee, maak ons ​​sterk en ons tree op met hierdie krag. Ek glo dat ons vervoermense wat 'n sekuriteit in die lewe en die eiendom van ons burgers bied, 'n heilige plig verrig. Daarom is elke probleem wat u vertel, elke versoek wat u rig, baie belangrik vir ons. Omdat ons ons probleme met die gesonde verstand sal oplos. ”

In die vraag-en-antwoord-afdeling van die vergadering is die presidente van vervoerdienste-handelaars belowe en is die probleme van vervoer-ambagsmanne uitgespreek. In die vraag-en-antwoord-afdeling waar die probleme en eise van die vervoerhandelaars van Kaş na Gazipaşa oorgedra word, reël die hoofde van vervoerdienste-handelaars die snelheidsgrense, die voorkoming van seerower vervoer, die instelling van inspeksiespanne deur die inspeksies te verhoog, huur 'n motoronderneming wat in hotelle veral in toerismestreke werk. om onregverdige mededinging te voorkom wat verhuis word, om nie-C-eienaars te verhoed om as ambagsmanne te dien nie, om die kontrole vir D2-gesertifiseerde voertuie te verhoog, om die kontroles by lughawe-uitgange te verhoog, om 'n sekere standaard in taximeter-fooie regdeur Antalya te vestig, om 'n sekere standaard vir taximeterfooie vir vervoerders en vragmotors te bied. gebiede wat vinnig opgelos moet word deur voorstelle en probleme oor te dra Hulle.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar