Sal die burgers wat in die hysbakke oorgebly het, red

red die res van die burgers in die hysbakke
red die res van die burgers in die hysbakke

Kocaeli Metropolitaanse Munisipaliteit het reddingsopleiding aan sy personeel gegee teen moontlike hyselfout in instellings en organisasies. Burgers wat in hysbakke bly wat weens verskillende redes, veral kragonderbrekings, misluk, sal nou deur opgeleide personeel gered word.

30 PERSONEEL ONTVANGE OPLEIDING

In die opleiding wat deur die Direktoraat vir Boubeheer, Energiebeligting en Meganiese Werke-afdeling gegee is, is inligting gegee oor die hysertipes, die uitgang van die hysbak en die landing onderaan die put. Die betrokke 30-personeel van die brandweer- en polisiedepartemente het aan die opleiding deelgeneem. Opleidingspersoneel, opleidingsertifikaat sal gegee word.

REDDINGSPROSES VOLGENS LYFTIPE

Die belangrikste onderwerp van die teoretiese opleiding wat in die Metropolitan Municipality Civil Society Centre aangebied word, is die redding van die persoon wat in die hysbak bly volgens die tipe hysbak. Inligting is aan die personeel oorgedra via 'n hysbak-tipe 3, met masjienkamer, sonder masjienkamer en hidroulies. Tydens die redding is belangrike kwessies in chronologiese volgorde uiteengesit.

TOEGEPASTE ONDERWYS IN BRUGOPLEWER

Na afloop van die teoretiese opleiding is praktiese inligting ook by die İzmit Bülent Ecevit Overpass-hysbak aangebied om ondervinding op te doen vir die betrokke personeel. In die praktiese opleiding is eerstens verduidelik hoe om op die paneel in te gryp om die mense in die hysbak te red. Daarna word die reëls vir die opening van die hysbak se deur en die ingang van die motor getoon.

Huidige spoorwegtenders

Mon 09

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar