Een van die veiligste vervoermiddels

snelweg is een van die veiligste vervoermiddele
snelweg is een van die veiligste vervoermiddele

İlker Cumbul, voorsitter van die Bursa-kabelkar, vergelyk verkeersongelukke met kabelmotorongelukke, "Die aantal mense wat hul lewens verloor het in verkeersongelukke is veel meer as kabelongelukke."

In vergelyking met verkeersongelukke in die snelwegongelukke en lewens- en beseringsbeserings is Cumbul minder, en mense moet nie die veiligheid van die kabelkar betwyfel nie, het gesê: Die kabelkar is die veiligste vervoermiddel in vergelyking met ander vervoermiddele. 'N Persoon wat albei vervoermiddels gebruik, is baie meer waarskynlik in 'n verkeersongeluk dood as in 'n kabelongeluk.'

Cumbul, driefase-veiligheidstelsel met 'n werkstruktuur van die snelweg, het ook verduidelik: güvenlik Veiligheid, driefase-snelweg. Die 70 kan snelhede van tot km / u weerstaan. As die windspoed 40 km / u bereik, begin die stelsel outomaties visueel en hoorbaar waarsku. Wanneer die 60-65 'n snelheid van km / h bereik, word die aanvaarding van die kliënt gestop. Kliënte, indien enige, word vinnig ontruim. Die lyn word ook gesluit totdat die weerstoestande veilige perke bereik. ”

Huidige spoorwegtenders

Sout 10

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar