Tdarbeskrywing van Haydarpaşa en Sirkeci treinstasie van TCDD

tcddden haydarpasa en sirkeci-stasie oor die tenderbeskrywing
tcddden haydarpasa en sirkeci-stasie oor die tenderbeskrywing

Die direktoraat TCDD, in die tender vir die huur van sommige ledige dele van Haydarpaşa en Sirkeci-stasie, het 'n verklaring afgelê oor die uitskakeling van die 4-maatskappy wat aan IMM verbonde is.

Die skriftelike verklaring wat deur TCDD gemaak is, is soos volg; Aşağıdaki In die tender vir die verhuring van die ledige dele van Haydarpaşa-spoorwegstasie en Sirkeci-spoorwegstasie deur die Algemene Direktoraat van die Turkse Staatspoorweë (TCDD), was die volgende verklaring nodig na die bespiegeling rakende die uitskakeling van die Joint Venture Group wat deur die Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) gestig is.

Soos aangedui in die aankondiging en spesifikasie wat in die Amptelike Staatskoerant gepubliseer is, is die tender binne die raamwerk van die TCDD-regulasie vir vaste huur aangebied.

Daar is vasgestel dat die tender van Emre Kamçılı, wat aan die tender deelgeneem het, nie duidelik aan die vereistes van die spesifikasies voldoen het nie, en dat die binnekant van die tender (met die tenderbrief) nie oopgemaak en terugbesorg is nie.

Ingevolge artikel 6.1.c van die tenderspesifikasies halinde In die geval dat die tenderaars gesamentlike ondernemings is, volgens hul status as natuurlike persone of regspersone wat die gesamentlike onderneming vorm, moet die dokumente wat voorsien moet word in ooreenstemming met die beginsels in paragrawe A en B van hierdie artikel en die bylae tot die spesifikasies opgestel en geregistreer word in ooreenstemming met die voorbeeld. om die kontrak in te dien. Bestaande uit die maatskappye van IMM en die Istanboel-kultuur- en kunsproduktehandel. Inc. In die gesamentlike onderneming onder leiding van die groep, moet al die vennote van die groep afsonderlik 'n werkservaringsertifikaat indien; AŞ het 'n dokument van werkservaring ingedien. Die ander vennote het geen sertifikate vir werkservaring ingedien nie.

In die gesamentlike onderneming stig die lede van die gesamentlike onderneming 'n vennootskap om die onderneming saam met hul regte en verantwoordelikhede uit te voer en is hulle gesamentlik en afsonderlik verantwoordelik vir die verwesenliking van die verbintenis van die regte of regspersone wat die gesamentlike onderneming vorm. Istanbul-kultuur- en kunsproduktehandel. A.Ş., wat aan die tenderdossier voorgelê word, 8. In artikel A is die partye dit eens dat hulle gesamentlik en gesamentlik teenoor die werkgewer aanspreeklik is vir die uitvoering van die projek. Gesamentlike en kollektiewe verantwoordelikheid is die ekwivalent van gesamentlike verantwoordelikheid en beteken nie gesamentlike verantwoordelikheid nie. Gesamentlike onderneming ooreenkoms 19. Artikel C lui dat die gesamentlike ondernemingsooreenkoms as 'n prioriteit beskou sal word as daar 'n dispuut tussen die partye is, en hierdie saak word in stryd met die spesifikasie geag en word onder die redes vir die uitskakeling gereken.

Istanbul Kultur ve Sanat Urunleri Tic. Inc. Die gesamentlike ondernemingsgroep onder leiding van die tenderkommissie 18 is nie genooi om op Oktober 2019 op 14.30 te onderhandel nie.

Boonop is die genoemde tender, Istanbul Culture and Art Products Trade. Inc. (Istanbul Digital Media Trade Inc. - Metro Istanbul Industry and Trade Inc. en Isbak Istanbul Informatics en Smart City Technologies Inc.) het die gesamentlike onderneming 'n bod van 100 duisend TL ingedien.

Hezarfen Consulting Ltd. Sti. 300 duisend TL en verhoog dan die bod na 350 duisend TL.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar