Haydarpaşa en Sirkeci treinstasie aankondiging

vervoer-bediening van Haydarpasa en Sirkeci-stasiebeskrywing
vervoer-bediening van Haydarpasa en Sirkeci-stasiebeskrywing

Minister van Vervoer en Infrastruktuur M. Cahit Turhan, TCDD Algemene Direktoraat van Haydarpaşa Gar-gebied en Sirkeci Gar-gebied vir die huur van dele van die ledige staat, het die burgemeester van die Metropolitaanse Munisipaliteit, Ekrem İmamoğlu'nun, 'n verklaring afgelê vir die gesprek.

Minister van vervoer en infrastruktuur, M.Cahit Turhan, het gesê;

“Die afgelope paar dae het ek betreurenswaardig die retoriek van mnr. Ekrem İmamoğlu, die burgemeester van die Metropolitaanse munisipaliteit van Istanboel, op sosiale media gevolg. Meneer die President het regstappe gedoen rakende die aanbieding van TCDD. Natuurlik sal ons binne die raamwerk van die reg reageer.

Ek wil egter die heilige Turkse nasie en die mense van Istanboel toespreek met inagneming van die reg van almal om bewus te wees van die feite. Onder die leiding van ons President Recep Tayyip Erdoğan dien ons ons land en volk die afgelope 17 jaar met vasberadenheid en vasberadenheid.

Soos bekend is die gebiede waar die genoemde vaste eiendom in Haydarpaşa en Sirkeci geleë is, binne die bestek van die terrein en is daar beperkings op sonering. Hierdie gebiede is uit die nood gebly weens die afname in die mobiliteit van passasiers na die ingebruikneming van Marmaray.

Om 'n inkomste aan TCDD te lewer deur by te dra tot die kulturele en artistieke aktiwiteite van die inwoners van Istanboel, is 'n tender vir hierdie gebiede gehou. Die tender is uitgevoer in ooreenstemming met die huurregulering van TCDD.

Aan die ander kant het mnr. Burgemeester, voordat die tender gemaak is, gesê: "Ek sal hierdie tender teen elke prys neem en die kompetisie is onderbreek. Dit is; waar sal die tenderaar die lisensies, permitte en dokumente rakende die werke wat hier uitgevoer word, ontvang? Waar is die dokumente soos water, aardgas en nie-sanitêre fasiliteite? Natuurlik, van die munisipaliteit en sy geaffilieerde instellings ... In hierdie opsig het die betrokkenheid van die Metropolitaanse Munisipaliteit by die proses van die begin af die mededingingsbeginsel benadeel.

Nou vra ek u hoe eties was dit vir die maatskappye wat verbonde is aan IMM om aan die tender deel te neem?

Kom ons kom by die eise van mnr. Burgemeester op sosiale media ... In die eerste plek wil ek uitdruk dat die rede waarom munisipale ondernemings uit die tender uitgeskakel is, nie verband hou met die kwessies wat in die video op sosiale media gepubliseer is nie.

Die tendervoorwaardes is reeds vooraf in die openbaar beskikbaar gestel. Voor die tender word die vereistes wat nagekom moet word indien die firmas afsonderlik of as 'n gesamentlike onderneming toetree, in die openbaar aangekondig.

Die genoemde ondernemings van die munisipaliteit kon nie afsonderlik of as gesamentlike onderneming die vereiste voorwaardes nakom nie.

Daarbenewens, hoewel die bepalings gesamentlik en afsonderlik in die spesifikasie duidelik uiteengesit word, word hierdie verklaring nie in die bylae van die tenderbrief opgeneem en gewysig nie.

As gevolg van die ondersoek het die tenderkommissie al hierdie aangeleenthede bepaal en die gesamentlike onderneming wat deur die maatskappye van die Metropolitaanse munisipaliteit van Istanbul bestaan ​​het, uitgesluit.

Die gesamentlike onderneming van die munisipaliteit het ook minder bie.

Nou vra ek almal hier; Is dit waar dat die laer bieër nie aan die tendervoorwaardes kan voldoen nie, of dat die hoër bieër die tendervoorwaardes wen?

Van hier af vra ek die heer İmamoğlu openlik wie ons weet dat die onderwerp van die tender van spesiale belang is ...

Eerstens, is dit normaal dat die IMM-administrasie, wat nie in staat is om selfs die vereiste dokumente in die spesifikasie voor te berei nie, die tender wil bekom? Het hy tot dusver nog altyd hierdie metode in sy handelsbetrekkinge gevolg?

Wat is natuurliker in die tender wat hy probeer aanbied as die bieër van die 3-bieër van die munisipale gesamentlike onderneming? Is dit ongemaklik dat die publiek hoë winste verdien?

Olmadan Sonder kwalifikasie gaan ek die tender in, bied minder; jy moet my die tender gee ”is dit nie boelies nie?

TCDD, 350 duisend TL in plaas van die maatskappy wat aangebied het om te huur, bied 100 duisend TL aan die gesamentlike onderneming, hierdie tender, wettig en wettig? Sou die TCDD anders opgetree het, sou dit nie openbare verlies gewees het nie? Is dit 'n vorm van buite-egtelike eise van die publiek wat hulle aanneem en 'n gewoonte maak?

Wat is die bohaai, die vingers na die kontrakterende gesag, as die spesifikasie en die voorgestelde syfers in die middel is en alles deursigtig is, indien nie die onheil by die tender betrek nie?

Terwyl IMM duisende kere so groot is as hierdie gebiede, waarom pla dit die heer İmamoğlu dat daar 'n moderne kultuur- en kunsruimte tot stand gebring word ten bate van die samelewing in die onderwerpe van die tender?

TCDD wat betrokke is by hierdie tender; het gedoen wat, hoe, waarom en hoe lank dit in ooreenstemming met die regulasies moet duur.

Wat is die doel van mnr. Burgemeester in die poging om die reputasie van TCDD, een van die gerespekteerde instellings van ons land, te ondermyn?

ook; Die burgemeester van die Metropolitaanse munisipaliteit van Istanbul wil hê dat die kansellasie van die tender aan die Metropolitaanse munisipaliteit toegewys moet word. 'N Soortgelyke vraag kom van die vorige administrasie van Istanbul Metropolitan Municipality. Die bestuurders van die Metropolitan het destyds die toekenning van ongebruikte gebiede wat aan Haydarpaşa en Sirkeci-stasies aan die munisipaliteit toegewys is, toegewys, en die TCDD het nie hierdie versoek goedgekeur nie.

As ons vandag na ons land kyk, is dit vandag die dag van nasionale eenheid en samesyn. Op sulke sinvolle dae is dit nie vir die burgemeester moontlik om die algemene publiek en die mense van Istanboel te probeer mislei deur die feite te mislei en 'n aantal advokate saam te neem nie.

Wat is die doel van mnr. President om die samelewing te probeer vererger deur die feite te mislei ...

Is dit deel van sy omhelsingsstrategie wat hy die mense van Istanboel probeer verlei?

Boonop wil ek 'n laaste herinnering maak dat ek nuttig vind.

Die Republiek van Turkye is 'n toestand van die wet. Ons instellings word bestuur volgens die beginsels van die reg, nie willekeur nie. Dit sluit ons munisipaliteite in. Om burgemeester te wees, gee niemand die vryheid om die wet te oortree nie. Gemeentes of burgemeesters is nie bo die wet nie. Mnr. İmamoğlu het egter besoek afgelê by die burgemeesters wat ontslaan is, en gewys hoe pro-regs en regsorde hy was.

As 'n burgemeester wettige maatreëls oorskry, beteken dit ook dat die burgers bedrieg word waarvoor hy die stemming gekry het. Niemand het die reg om dit te doen nie.

Uiteindelik, die mense van Sint-Istanboel!

Meneer burgemeester, daarenteen, het afgewyk van die agenda, inwoners van Istanbul en Istanbul in die strewe na die beloftes om te vergeet ... Daar was beloftes oor kwessies soos metro en vervoer. Waar is daardie woorde?

Afgesien van die aanvang van nuwe projekte, dink ek dat u, die kosbare mense van Istanboel, die reg het om inligting te bekom oor die beëindiging van die aktiwiteite wat gedurende die vorige munisipale administrasie uitgevoer is.

Die doel en doel van 'n persoon wat optree met die houding en gemoedstemming van die onvermoë om nie hul verantwoordelikhede na te kom in hierdie dae wanneer ons die nasionale eenheid en solidariteit die nodigste het nie, om video's te deel wat vals-vals uitdrukkings op sosiale media bevat en om ons mense tot 'n stormloop te bring. Ek laat u oor aan u uitgebreide heldersiendheid en ferasetiniseer.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar