Deurlopende inspeksie van diensvoertuie vir die veilige vervoer van studente in Mersin

Die dienste word deurlopend gemonitor vir veilige en gemaklike vervoer van studente in Mersin
Die dienste word deurlopend gemonitor vir veilige en gemaklike vervoer van studente in Mersin

Mersin Metropolitaanse Munisipaliteit doen steeds diensinspeksies vir die veilige vervoer van studente. Die spanne van die Metropolitaanse Munisipaliteit se polisiedienste doen sekuriteitsinspeksies met akkuraatheid in skole dwarsoor die stad. Hierdie hoëvlakinspeksies het ten doel om te verseker dat studente veilig en gemaklik hul vervoer tussen die skool en die huis kan vervoer. Die mees algemene probleem wat tydens die inspeksies ondervind is, was die oordrag van studente oor die nommer wat in die lisensie aangedui is.

Veilige en gemaklike vervoer van studente

Binne die bestek van die diensvoertuiginspeksies wat gereeld in alle skole dwarsdeur die stad uitgevoer is, is die diensvoertuie wat in die Barbaros Primêre Skool in die distrik Yenişehir dien, geïnspekteer deur die spanne van die polisie se departement vir die veilige vervoer van studente.

By die inspeksies word kwessies soos dokumentbeheer van voertuie, of hulle studente vervoer volgens die nommer wat in die lisensie gespesifiseer is, as prioriteit hanteer. Daarbenewens het die voertuig se veiligheidsgordel, brandblusserbuise, studentegids, roetepermitte, nie-vaste vensters, soos ysterhokstelsel, beheer of die toestande noukeurig ondersoek word.

282-dienshulpmiddel is nagegaan

Gereelde inspeksies wat elke dag gedurende die onderwysperiode in 'n ander skool uitgevoer word, het ten doel om die gemaklike, gemaklike en veilige vervoer van studente te verseker. Opsporingnotules rakende die tekortkominge tydens die oudits word gereël en strafregtelike verrigtinge word toegepas.

Die spanne hou toesig oor die 2019-diensvoertuig sedert die begin van die 2020-282-oefenseisoen. Die 10-voertuig is gepenaliseer omdat hy nie aan die voorgeskrewe voorwaardes voldoen het nie. Tydens die inspeksies is die student gevonnis omdat hy meer as die getal in die lisensie aangedui het. Spanne, elke voertuig teen die gemiddelde bedrag van 320 TL-boete.

Meisies is ook tevrede met die inspeksies

Tevredenheid uitgespreek met die diensbestuurder Mehmet Celik, “ek dink die toepassing is baie goed; sulke toepassings moet wees. Ons doen ons bes om die veiligheid van die kinders te verseker. Ons soek soveel moontlik na ons werk. Ons is tevrede met die toesig van die munisipaliteit. ”

Dank aan burgemeester Seçer, een van die bestuurders

Kemal Erkoç, die bediende wat die burgemeester Vahap Seçer bedank het vir die skooldiensinspeksies wat binne die omvang van veiligheidsmaatreëls geïmplementeer is, het gesê: “Hierdie praktyke is baie goed en ons sien dat dit ons tekortkominge het. Ons het geen dokumente wat ontbreek nie, ons doen ons kinders. Mnr. Vahap stel meer belang in hierdie kwessies. Daar was voorheen nie sulke inspeksies nie. Dank die president. Ons doen ons werk soveel as moontlik. ”

Batur Kandemir, een van die leerlinge van die Laerskool Barbaros, het gesê: 'Ek is baie tevrede met my vriende en diensgasvrou. Sommige van die dienste gedra hulle onverantwoordelik en laat kinders nie hul gordels toe en soortgelyke ongelukke veroorsaak nie. Daarom dink ek dat dit goed gaan met die oudit. ”

Die spanne van die Mersin Metropolitaanse Munisipaliteit, 444 21 53-inbelsentrum, met inagneming van allerlei klagtes oor voertuie vir skooldienste, voer die nodige operasies uit.

Huidige spoorwegtenders

Sout 10

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar