'Wiskunde aan die stop'-projek in Konya

burgers wat op die stasie wag met die projek van die laerskool in Konya, sal van wiskunde hou
burgers wat op die stasie wag met die projek van die laerskool in Konya, sal van wiskunde hou

Matematik-wiskunde aan die Stop Proje-projek wat begin is om die burgers by bus- en tramhalte te laat wag

Die projek Matematik Wiskunde by Stop X, uitgevoer deur die Laerskool 5 in Konya, is met die deelname van baie studente en burgers, Hasan GÖRGÜLÜ, hoof van die departement van vervoer en spoorstelsels van die Konya Metropolitaanse Munisipaliteit, distriksdirekteur van die nasionale onderwys, gerealiseer.

Meram Mehmet en İbrahim Çelik Primêre Skool, Karahüyük Ahmet Haşh Primêre Skool, Meram Ali Yaman Primêre Skool, Meram Gödene Toki Şehit Yunus Berber Primêre Skool en Hanefi Aytekin Primary Schools in Konya, die Matematik Mathematics at the Stop ”-projek, is lewendig gemaak met die openingsprogram. Dit is daarop gemik om die benadeling van wiskunde te verander en te beïnvloed deur die tekeninge en werke wat deur die studente in die skole in die projek gemaak is, te maak. Meram Mehmet en İbrahim Çelik-direkteur van die Laerskool Mümin Ünlükaçar, wat die openingsrede gelewer het, het gesê dat hulle daarop gemik is om die vooroordele van die burgers van alle ouderdomme wat op die stop in Konya wag met die projek te verbreek en om 'n positiewe houding te kry. , Konya Provinsiale Direktoraat van Nasionale Onderwys, Meram District Directorate of National Education.

Ons direkteur Mustafa KOCA, nasionale onderwysdistrik, het gesê: 'Hy het sy dank uitgespreek teenoor alle studente, onderwysers en administrateurs wat tot die projek bygedra het, wat gerealiseer is met die doel om die permanensie in die gedagtes van wiskunde te verseker deur wiskunde visueel met vermaaklike en tekenfilms te illustreer.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar