Röntgenperiode begin by Ankara-metro

x-straalperiode in die metro van Ankara
x-straalperiode in die metro van Ankara

Metro-stasies by die ingange van meer as twee jaar wat gister gewag het op 'n sluimerende toestand van die x-straaltoestelle en metaaldeurdetektore, het gedeeltelik begin werk.

Volgens Sedat CENIKLI se verslag van Hurruyet; “In Augustus is 2017-straalapparaat en 130-metaaldeurdetektor by die ingange van die metro-stasies geïnstalleer vir die deursoeking van passasiers en bo-sakke binne die bestek van die veiligheidsmaatreëls van die Ankara Metropolitaanse Munisipaliteit in Augustus. Die toestelle is egter nie gebruik nie en die boonste soektogte, soos in vorige jare, is steeds deur sekuriteitsbeamptes met handverklikkers uitgevoer. In die proses bly die toestelle ledig by die ingang van die stasie die burgers se reaksie.

Aan die einde van die 26-maand is die toestelle by die Red Crescent 15 National Will-stasie gister geaktiveer en begin implementeer. Burgers wat die metro sal gebruik vir vervoer wat deur deurdetektore gaan. Veiligheidsbeamptes het ook burgers gehelp, tasse en tasse is via x-straaltoestelle na die stasie gestuur. Daar word berig dat veiligheidsbeamptes, toestelle in ander stasies so gou as moontlik sal loop, het hy gesê.

Lees meer uit die bron KLIK HIER

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar