'24 November' afslag op treinkaartjies en vrag vir onderwysers

November treinkaartjie en vragafslag vir onderwysers
November treinkaartjie en vragafslag vir onderwysers

'24 November' afslag op treinkaartjies en vrag aan onderwysers; M. Cahit Turhan, Minister van Vervoer en Infrastruktuur, 24 November 24-30 deur TCDD Transport Inc. In November word 50-18-afslag toegepas op onderwysers op hooftreinkaartjies met hoëspoed-trein (YHT) en 22-25 word in November deur PTT toegepas. Koeriers- en posvragpryse, XNUMX persent afslag word voorsien.

Minister Turhan, Turkye 2023 jaar, het gesê die teiken van vasberadenheid, het die behoeftes van alle instellings en organisasies, die belangrikste faktor is die kwaliteit van menslike hulpbronne.

Ongeag hoe gevorderd die tegnologie is, het Turhan gesê dat as die menslike hulpbron nie die toerusting het wat in die 21-eeu benodig word nie, sukses nie moontlik sal wees nie. 'In hierdie opsig vorm ons onderwysers die hoeksteen in die bou van die toekoms van ons land. Ons as die Ministerie van Vervoer en Infrastruktuur wou 'n geskenk aan ons onderwysers gee en het 'n veldtog gereël. ”

Verlede jaar het 4 voordeel getrek uit die duisend 567 onderwysers

Een van die veldtogte wat TCDD Transportation Inc. Turhan, die organisasie verlede jaar beplan het, het 4 duisend 567-onderwyser se reis na 50 duisend persent afslagkaartjie gemaak om die reis te laat herinner.

Turhan het daarop gewys dat hierdie jaar 'n soortgelyke veldtog gereël is en gesê: olarak As die vervoerfamilie vier ons 24 November Teachers 'Day met ons hart. Ons betuig ons dankbaarheid en dankbaarheid teenoor ons onderwysers. Onderwysersdag 24-30 in November, sodat die pryse van die YHT en die hooflyn trein 50 persent van ons onderwysers verdiskonteer. ”

Met die uitspraak dat die veldtog onderwysers in openbare en privaatskole van alle grade en tipes sal insluit wat deur die Ministerie van Nasionale Onderwys of die Ministerie goedgekeur is, onderwyspersoneel wat in hoëronderwysinstellings werk, onderwysers van Turkse nasionaliteit en in die buiteland werk, het Turhan gesê dat die kaartjies van die onderwysers wat by die aansoek wil baat, beskikbaar sal wees op die internet, die internet, 444 82 33 XNUMX XNUMX van die oproepsentrum of agentskappe.

Yüzde 25 persentasie afslag van PTT "

Minister Turhan verklaar dat die veldtogte tydens die Onderwysersdag deur PTT AŞ gereël is en het gesê:

U Soos in vorige jare, sal PTN se APS-koerier- en posvragpryse ook onderhewig wees aan 'n spesiale 24 persent-afslag vir ons onderwysers op die 5-werkdag voor November. Die aansoek sal beskikbaar wees in die November-periode van hierdie jaar 25-18. Ons onderwysers kan voordeel trek uit hierdie afslag deur hul ID-kaarte vir onderwysers aan te bied. ”

Huidige spoorwegtenders

Mon 09

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar