90 Duisend boompies na die aarde gebring met die slagspreuk 'Asem na die toekoms' in Aksaray

1000 boompies is met die grond onder die slagspreuk van asem na die toekoms gebring
1000 boompies is met die grond onder die slagspreuk van asem na die toekoms gebring

In Aksaray is 90 Duisend boompies saamgevoeg met die slagspreuk 'Breathe to the Future'; Die Minister van Landbou en Bosbou-veldtog wat in die raamwerk van die Ankara-Kirsehir-Aksaray-Nigde snelweg Alayhan Junction geïmplementeer is, het aan die seremonie deelgeneem. Minister Turhan het in sy toespraak hier, met behulp van 'n metode om die oordrag te bou, gebruik om vinnig aan hierdie snelweg te werk.

Turhan verklaar dat hulle die projek volgende jaar in gebruik sal neem en het gesê:

'Dit is 'n jaar voor die normale duur. 330 is 'n reuse-projek van kilometers. 1,5 het 'n beleggingskoste van EUR miljard. As hierdie projek in gebruik geneem word, word 30 kilometer tussen Ankara en Adana verkort. Ons gaan voort om afstande te verkort, die probleme maklik te maak en gesigte te lag met die dienste wat ons in elke uithoek van ons land lewer. Ons neem vandag deel aan die veldtog om 11 miljoen boompies in ons land met 90 duisend boompies in Aksaray te plant. As die Ministerie het ons 'n bydrae gelewer deur 2,5 miljoen bome op die roete van die Ankara-Niğde-snelweg te plant. Ons maak nie net paaie nie, ons gee water aan die natuur. Omdat ons bewus is dat 'n groen en lewendige aard ons belangrikste nalatenskap is, sal ons dit aan ons toekomstige geslagte oorlaat. Ons benader alle planne en projekte met hierdie sensitiwiteit en neem spesiale voorsorgmaatreëls om die natuur te beskerm. ”

In hierdie sin het Turhan gesê dat hulle in die konstruksiegebiede allerhande maatreëls vir die skoonmaak van die omgewing getref het en dat hulle bome in lae geplant het in plaas van elke boom wat om die nodige redes gekap is.

Na afloop van die toesprake is die program beëindig deur Turhan en sy medewerkers saailinge te plant en nat te maak.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar