Akkreditasie van sertifisering vir treinvoertuie aan Türk Loydu

Turk Loyduna sertifisering akkreditasie
Turk Loyduna sertifisering akkreditasie

Akkreditasie van sertifisering vir treinvoertuie aan Türk Loydu; Türk Loydu se ooreenstemmingsbeoordelingsdienste vir spoorvoertuie is opgeneem in die omvang van die akkreditasie van TS EN ISO / IEC 17065-standaard deur TÜRKAK.

Türk Loydu'nun-verklaring het die volgende stellings gemaak: Türk Loydu; Die aangewese liggaam üzere is gemagtig om die assessering, rapportering en sertifisering van spoorvoertuie uit te voer in ooreenstemming met nasionale kwalifikasies.

15 Deur die omvang van die sertifisering van produksertifisering op 2019 uit te brei, was dit moontlik om Türk Loydu, volgens UTP-bepalings, ooreenstemmingsbeoordelingsdienste te lewer as 'n alternatief vir 'TSI's', wat die basis vorm van die goedkeuringsproses vir alle huidige spoorwegvoertuie.

Ons omvang van sertifisering is soos volg

1.Sertifisering van lokomotiewe en passasiersvoertuie (UTP LOC & PAS)
2.Sertifisering van vragwaens (UTP WAG)
3.Toeganklikheidsertifisering vir persone met gestremdhede en mobiliteitsbeperkings (UTP PRM)
4.Geraasertifisering vir spoorwegsisteme (UTP NOI)

Huidige spoorwegtenders

Mon 09

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar