Turkye se 2023 Logistics Bedryf moet versterk word om die teiken te bereik

Turkiyenin in staat wees om hul doel van logistieke aktiwiteite te bereik moet versterk
Turkiyenin in staat wees om hul doel van logistieke aktiwiteite te bereik moet versterk

Turkye se 2023 UTIKAD voorsitter verklaar dat die versterking van logistieke aktiwiteite om die doelwitte Emre Eldener bereik, "Vir hierdie doel, die behoeftes van die bepaling van die regte sektor te wees in 'n ondersteunende en bemagtigende aard van die wetgewing is baie belangrik," het hy gesê.

Emre Eldener, voorsitter van UTİKAD, benadruk dat die jaarlikse Logitrans belangrik is vir die sektor en 'n belangrike organisasie is vir die ontwikkeling van billike logistiek. Logitrans bring Europese, Noord-Afrikaanse, Midde-Oosterse en Sentraal-Asiatiese lande bymekaar. Dus versamel kundiges uit logistieke en selfs voorsieningsketting-sektore onder dieselfde dak ”.

Burgemeester Eldener het benadruk dat die beurs ook baie belangrik is ten opsigte van nuwe sakegeleenthede, sektorale betrekkinge en nuwe samewerking. In hierdie sin kan ons sê dat dit die agenda van logistiek volg. ”

President Eldener het gesê dat die agenda van UTİKAD die gevolge van fluktuasies in die lughawe en die wisselkoers op Istanboel verlede jaar insluit deur die TIO-verordening, die nuwe doeanewet, en ook die moontlike gevolge van die industriële 4.0 op die bedryf met blockchain-implementasies noukeurig monitor. President Eldener het gesê dat hierdie innoverende benaderings by die kermis ingesluit sal word.

"Turkye Logistics Master Plan moet voltooi word"

Volgens die burgemeester Eldener, dat die behoefte aan die logistiek korrek bepaal moet word vir die handelsmerk van die sektor in die buiteland, is 'n samewerking tussen die sektor en die publiek 'n moet. As die regulasies terselfdertyd uitgevaardig word om die aktiwiteite van die sektor te ondersteun en te versterk, sal die doelwit van wêreldwye groei makliker wees as vermy word om die tariefbeperkings en die hoë koste van dokumentgelde te voorkom. ”

Leier van seevaart

Eldener het gesê dat 2018-vervoer per see 65 persent, 12 persent per lug, 22 persent per pad, 1 persent per trein is, "het Eldener gesê:" As ons kyk na vervoermetodes in terme van tonnemaat, 89 persent, snelweg persent 9, lugweg persent 1 en die spoorvervoer was 1 persent. 2002 persent van 47.2'den persent van die see-vervoer van 2018'de 62.8'e het gestyg. Gedurende dieselfde tydperk het die deel van die see-invoer van 46 persent tot 59.6 persent toegeneem. Benewens die handel in die see, neem die hoeveelheid vrag wat in die hawens deur cabotage en vervoer vervoer word, steeds in die algemeen toe. Die totale hoeveelheid vrag wat vanaf 2003 miljoen ton in 190 hanteer is, het aan die einde van 2018 460 miljoen ton bereik. ”

Die drabedrag van beheer deur Turkye in die lug 2002-2018 jaar tussen Eldener dat die voortdurend inform toegeneem behalwe vir die jaar 2012, "jaarlikse lugweg minder as 2002 miljoen ton in 2003-1 jaar overslagbedrijf by 2018 bereik 3.8 miljoen ton. Terwyl die hoeveelheid binnelandse vrag in hierdie periode vyfvoudig toegeneem het, het die hoeveelheid internasionale vrag toegeneem van 0.7 miljoen ton tot 2.9 miljoen ton. ”

Yok Geen noemenswaardige vordering op die spoorweg nie ”

Ten spyte van die hoë spoed spoor belegging te lok aandag aan die belangrikheid van die spoorvervoer en Turkye in die afgelope jaar, vrag spoorvervoer is aansienlike Eldener President beklemtoon sağlanamadığını vordering, "Meestal die totale bedrag van belasting in die binnelandse goedere vervoer in 2002 gedryf voorkeur spoorweë wanneer 15.9 miljoen ton van 2017 ' 28.6 het ook miljoen ton bereik. In terme van die spoorweg het Turkye beduidende potensiaal, "het hy gesê.

Van xnumx se persent van uitvoer besendings in 2018 Road, invoer vervoer van die oudste president herinner gemaak met die 22 persent buitelandse voertuie, "waarin uitvoer besendings van Turkye Turkye beteken oor 'n vorige tydperk, volgens persent 34 afname terwyl die lewe in buitelandse motors ook gely 3 persent toename. Die aandeel buitelandse voertuie is gerealiseer as 8 persent en Turkse voertuie as 22 persent. Serwië, wat sy markaandeel deur buitelandse voertuie deur 78 en Iran verhoog het deur 22 te verhoog, is opmerklik. ” (wêreld)

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar