Turkye Logistics Master Plan en logistiek sentrums

Turkye en logistiek sentrums logistiek meesterplan
Turkye en logistiek sentrums logistiek meesterplan

Turkye Logistics Master Plan en logistiek sentrums; Logistiek Dit is die gebiede waar baie operateurs alle aktiwiteite met betrekking tot nasionale en internasionale vervoer, logistiek en verspreiding van vrag binne die sentrums uitvoer.

Bepaling van die logistieke sentrum van die site seleksie kriteria en besigheid reëls word voorberei vir die doel, Turkye en Logistiek Master Plan;

a. Geneem om belegging "Turkye logistiek dorp sentrums of basisse" Die verwydering van die kaart en die versekering van die optimale vervoer skakels met die toenemende vorme van gekombineer vervoer te voorkom,

b. Daar word beplan om minimum geografiese, fisieke en operasionele standaarde en prosedures en beginsels vir die oprigting van logistieke dorpe, sentrums of basisse te bepaal ten einde doeltreffend en effektief te funksioneer.

Ons logistieke sektor ontwikkel vinnig. Ten einde 'n geïntegreerde spoorwegdiens met ander vervoerstelsels te lewer en om gekombineerde vervoer te ontwikkel, sal die oprigting van 'n logistieke sentrum en die aansluiting van belangrike nywerheids- en produksiesentrums aan ons spoorwegnetwerk voortgaan.

Transformasie van vervoer na logistieke program

10. Die ontwikkelingsplan geleë en hierdie program is een van die 25 Totaal prioriteit Transformasie Program, Turkye se uitvoer groei en in die bereiking van die doelwitte van volhoubare ontwikkeling in die afgelope jaar, die verhoging van die bydrae tot die groeipotensiaal van die logistieke n vinnige groei en 2016 van 160 jaar gepubliseer in logistieke werkverrigting indeks 34 lande. Dit is daarop gemik dat ons land onder die eerste 2023-lande moet wees volgens 15-jaarteikens. Die algemene koördinering van die program word deur die Presidensie vir Strategie en Begroting en die Ministerie uitgevoer.

Met die totstandkoming van 'n Logistieke sentrums-projek is dit daarop gemik om gebiede te skep wat aan die behoeftes kan voorsien in ander gebiede as die middestad wat deur kliënte verkies kan word en wat doeltreffende padvervoer het, en om die streke met 'n groot laspotensiaal te herstruktureer, veral in ooreenstemming met tegnologiese en ekonomiese ontwikkelings.

Logistieke sentrums, hoofsaaklik in verband met georganiseerde nywerheidsgebiede in IstanboelHalkalı), Kocaeli (Köseköy), Eskişehir (Hasanbey), Balıkesir (Gökköy), Kayseri (Boğazköprü), Samsun (Gelemen), Denizli (Kaklik), Mersin (Yenice), Erzurum (Palandoken), Usak, Konya (Kayacik), Istanbul. (Europese kant), Bilecik (Bozuyuk), Kahramanmaras (Turkoglu), Mardin, Sivas, Kars, Izmir (Kemalpasa), Sirnak (Habur), Bitlis (Tatvan) en Karaman word beplan om in totaal 21-liggings op te stel (Kaart 15).

Samsun (Gelemen), Usak, Denizli (Kaklik), Izmit (Kosekoy), IstanboelHalkalı), Eskişehir (Hasanbey), Balıkesir (Gökköy), Kahramanmaraş (Türkoğlu), Erzurum (Palandöken) in werking gestel is. Die logistieke sentrums Bilecik (Bozuyuk), Konya (Kayacik), Kars, Mersin (Yenice), Izmir (Kemalpasa) is voortdurend besig met bouwerk. Tender-, projek- en onteieningswerke met betrekking tot ander logistieke sentrums duur voort.

Logistieke sentrums
Logistieke sentrums

In 'n logistieke sentrum;

● Hieva en laai houers en voorraadareas,

●● Gebonde werwe,

●● Klantekantore, parkeerterrein, vragmotorpark,

●● Banke, restaurante, hotelle, instandhoudings- en herstelfasiliteite, vulstasies, pakhuise,

●● Daar is treinontvangs- en afleweringsroetes.

Turkye Logistics Master Plan (TLMP)

10. Ontwikkelingsplan 1.18 No. '' vervoer Logistieke Transformasie Program '' is geleë binne die '' Turkye Logistics Master Plan "vir die doel van die maak van, die bevordering van die internasionale posisie van ons land, die totale koste vermindering van logistieke koste las in die industriële produkte, bevordering van inter vervoer in vergelyking met pad die verhoging van die deel van die spoorwegvervoer, wat meer ekonomies is, en die vermindering van die tyd van vervoer van die finale produkte na die verbruiksmarkte. vir die bepaling van die behoefte aan sulke kwessies as '' Turkye Logistics Master Plan 'voorbereidingswerk is reeds aan die gang is, sal voltooi word deur die einde van die jaar 2018.

Bepaling van die logistieke sentrum van die site seleksie kriteria en besigheid reëls word voorberei vir die doel, Turkye en Logistiek Master Plan;

●● weggegooi belegging "Turkye logistiek dorp sentrums of basisse" voorkom met die behoefte om die plek en ontwikkeling van gesamentlike vervoer skakels met die versekering van die optimale wyse van vervoer te bepaal,

●● Daar word beplan om minimum geografiese en fisieke standaarde en prosedures en beginsels vir die vestiging en bedryf van logistieke dorpe, sentrums of basisse te bepaal ten einde doeltreffend en effektief te kan funksioneer.

Logistieke wetgewing

Turkye Logistiek Logistiek sentrums in parallel met die voorbereiding van die meesterplan studie, en die basis van die dorp en kapasiteit Raad voort om te werk aan die konsep van die regulasies ten opsigte van wat sal nodig wees voor te berei.

Kemalpaşa georganiseerde nywerheidsone spoorverbindingslyn en logistieke sentrum

Die 270 km. lang Kemalpaşa OSB-konstruksie vir spoorverbindings is in 3-fase op 27 voltooi; Op 3 is dit met die Oordragprotokol na die Algemene Direktoraat van Turkse Staatsspoorweë oorgeplaas.

Die eerste fase van die Kemalpaşa Logistics Centre, wat beplan word om 1.315.020 m2 as die aktiwiteitsgebied in die eerste fase te bereik, en daarna 3.000.000 m2-gebied met die uitbreidingsarea, is in twee fases toegeken; Die eerste fase is voltooi. Die tweede fase, wat tans in aanbou is, sal na verwagting deur 19.11.2018 voltooi wees.

As gevolg van die studies wat saam met die Gazi Universiteit gedoen is om die operasionele model van die logistieke sentrum te bepaal, het die PPP-model na vore gekom vir die bedryf van die logistieke sentrum. Maar, Die Ministerie van Koophandel het konsultasiedienste gedoen binne die bestek van gekoördineerde werke om die finale bedryfs- en bestuursmodel met die Ministerie van Handel te bepaal; Konsultasiedienste se werk is op 30.11.2018 voltooi.

Turkye Railway logistiek sentrums Map

Huidige spoorwegtenders

Mon 09

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar