Wat is die aantal aktiewe voertuie in die EGO-busvloot?

Wat is die aantal aktiewe voertuie in die EGO-busvloot?
Wat is die aantal aktiewe voertuie in die EGO-busvloot?

In 2012, met die wet No. 6360, is die grense van die aangrensende gebied uitgebrei en het die aantal distrikte binne die aangrensende gebied van 16 na 25 toegeneem. Alhoewel die bevolking van Ankara tussen 2013-2018 jaar met 9 toegeneem het, het EGO-busvloot met 20% afgeneem.

Die nuutste busaankoop aan EGO se Algemene Direktoraat van Ankara Metropolitaanse Munisipaliteit is in 2013 gedoen. Daarom het die gemiddelde ouderdom van busse tot 10.5 gestyg. Dit veroorsaak dat die voertuie meer gereeld funksioneer en die onderhoud en herstelkoste verhoog.

Weens die onvoldoende aantal busse, kan die eise van die openbare vervoerdiens van die burgers wat hier woon met die verhoging van nuwe nedersettings nie voldoen word in die mate wat gevra word nie.

2019 Vanaf die jaar is die aantal aktiewe voertuie 1540. Hierdie nommer sluit 97 1999-model Solo- en Bellows-busse in. As gevolg van die ekonomiese lewensduur van hierdie busse, breek die diens voortdurend af. Hierdie foute veroorsaak dat die diensprogram gedurende die dag onderbreek word. Sommige voertuie word glad nie gebruik nie.

Binne die raamwerk van hierdie gegewens rakende die status van die huidige busvloot, is dit ongelukkig nie moontlik om nuwe lyne oop te maak of diens te verhoog op roetes met 'n hoë passasiersdigtheid nie. Hierdie situasie veroorsaak dat die burgers slagoffers is.

Die Algemene Direktoraat van EGO doen lynoptimaliseringstudies in Ankara om die doeltreffendste en doeltreffendste gebruik van sy bestaande busse te verseker. Vir hierdie doel is 'n span binne die organisasie gevorm. Hierdie span sal eerstens die problematiese lyne aanspreek en so gou moontlik oplossings lewer.

Benewens hierdie, deur die vervoer- en verkeersprobleme van Başkent Ankara met 'n bewuste openbare perspektief en moderne vervoerbeleide en -tegnieke te benader, is dit belangrik om te verseker dat die regte, billike en gebalanseerde vervoerbesluite vry is van politieke bekommernisse, veral deur die beginsels van deelname, deursigtigheid en toerekenbaarheid in ag te neem. poog om op die mees rasionele manier aan sy vereistes te voldoen, met omgewingsvriendelike, moderne, ekonomiese en goedkoop openbare vervoerstelsels.

aantal aktiewe voertuie van die ego-algemene direktoraat
aantal aktiewe voertuie van die ego-algemene direktoraat

Huidige spoorwegtenders

Mon 09

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar