Ankara-ouderdomme in vervoer

Cag Atliyor in Ankara Vervoer
Cag Atliyor in Ankara Vervoer

Ankara-ouderdomme in vervoer; In die Ulaşım Ankara Transport Workshop, aangebied deur die EGO Algemene Direktoraat Ankara Metropolitaanse Munisipaliteit, is die toekomstige vervoerbeleid van die hoofstad bespreek.

Ankara Metropolitan burgemeester Mansoor Slow werkswinkels, opening en sluiting van sy toespraak, het saam wetenskaplikes uit verskillende provinsies van Turkye en NGO verteenwoordigers.

'N Intensiewe deelname van NRO's en Chambers of Profession aan wetenskaplikes het in die werkswinkel plaasgevind, waar slim stadstoepassings en oplossingsvoorstelle verduidelik is om stedelike vervoer te vergemaklik.

REALISTIESE OPLOSSINGS IN VERVOER

Volgens die burgemeester Yavaş het burgemeester Yavaş gesê: 'As almal tot dusver geen realistiese idees opgelewer het om die vervoerprobleem in die hoofstad op te los nie, sal ons weer in 'n doodloopstraat beland. Daarom is dit nodig om realistiese oplossings te lewer. ”

Openbare vervoerbeleid en -visie, volhoubare vervoerbeleide en intelligente vervoerstelsels het die onderwerpe van tevredenheid oor die werkswinkel bespreek wat doeltreffend geslaag is. President Yavaş, slim stelsels sal innovasies in die vervoernetwerk maak, het hy gesê.

PRESIDENT YAVAŞ SE VOORSTELNEMING ONS SAL VALIDATOR AAN DOLMUŞLAR NEM

Mansur Yavaş, burgemeester van Ankara, benadruk die belangrikheid van die bekragtigers wat aan EGO-busse en blou privaat-busse gekoppel is, en onderstreep dat hulle steun van die regering verwag om hierdie stelsel aan ander vervoermiddele te heg.

Burgemeester Yavaş het gesê dat hy glo dat die regering die kwessies rakende die goedheid van Ankara sal ondersteun, en het gesê: 'Ons wil die geldigheidsaansoek in die minibusse toepas. Dit is iets ten goede vir Ankara en ons verwag die steun van die regering in hierdie verband. ”

SMART STAD: KAPITAAL

In die werkswinkel Dr. Eda Babalık het 'n aanbieding gedoen oor “Oorsig van vervoerbeleide,. Dr. Ik beleid oor openbare vervoer en visie ünde gemodereer deur prof. Dr. Tarık Şengül. Dr. Gemodereer deur Ruşen Keleş, is 'sessies vir volhoubare vervoer' en 'intelligente vervoerstelsels' gehou.

Baie voorbeelde van Londen tot Seoul in die werkswinkel; Fietsverdelingstelsels Integrasie met openbare vervoer, Voetgangers Boulevard en Strate, Openbare vervoer Boulevards, Game Strate titels is omgeruil.

PARK VANAF EGO VERVOLG PROJEK

In die werkswinkel waar toekomstige vervoerprojekte en oplossingsvoorstelle van EGO Algemene Direktoraat bespreek is;

-Optimizasyo se

- Meesterplan vir volhoubare vervoer,

-Elektriese bus,

-Park gaan voort,

- Beperking van voertuigverkeer,

- Fiets- en mikromobiliteit

Onderwerpe is deur kundiges bespreek.

Die hoofbestuurder van die EGO, Nihat Alkaş, beklemtoon die belangrikheid van die hervorming van die visie van openbare vervoer in Ankara, en het die volgende beoordelings gedoen:

'Ons verkies om met nie-regeringsorganisasies, kamers, distriksverteenwoordigers en akademici saam te kom om die stad waarin ons woon te beplan. Ons beplan om voort te gaan met die projekte wat die mense van Ankara sê, okay. Ons sal projekte implementeer wat noodsaaklik is en die lewe vir Ankara vergemaklik. ”

Te kenne gegee dat al die belanghebbendes die kans gehad het om na hul idees te luister danksy die werkswinkels. Dr. Tarık Şengül het sy siening met hierdie woorde uitgespreek:

"Die beste kundiges van Turkye was hier. In plaas van duur oplossings, word vervoerbeleide wat sensitief is vir mense, sensitief vir die omgewing, maar wat die regte bronne gebruik, bespreek. Ek dink 'n hoofstad verdien dit. '

Een van die deelnemers Dr. Haluk Gerçek het gesê, gerekiyor Dit is nodig om die Ankara Metropolitaanse Munisipaliteit geluk te wens. Ons het na baie nuttige voorstelle geluister. Dr. Nihan Sönmez het gesê: “Die hoofstad Ankara is agterweë oor enkele openbare kwessies. Ek dink dit is 'n bron van tyd en tyd. As dit voltooi is en so 'n uitruil van idees is, dink ek die oplossing is naby. ”

Met die feit dat die werkswinkel 'n sukses was, het Osman Balaban, Fakulteitslid van die METU, die volgende opmerkings gemaak:

“Ankara het die afgelope 20-25 jaar baie sleg vervoer gebruik. Vervoer in die stad is een van die ergste stede in Turkye. Dit is 'n stad waar almal in privaat motors beland, en openbare stelsels kan nie baie effektief gebruik word nie. Die manier om die toekoms van Ankara te red, is om vervoerprobleme op te los. ”

Die oplossingsvoorstelle en projekte wat deur die partye in die vervoerwerkswinkel uitgespreek is, sal deur EGO se Algemene Direktoraat gerapporteer word en aan die burgemeester van Ankara, Mansur Yavaş, voorgelê word.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar