TTSD Transportation Inc. van BTS Besoek aan die Algemene Bestuurder

btsden tcdd vervoer as algemene mudurune besoek
btsden tcdd vervoer as algemene mudurune besoek

TTSD Vervoer Co. Besoek aan die hoofbestuurder; Die lede van die Verenigde Uitvoerende Medewerkersunie (BTS) en uitvoerende beamptes en takvoorsitters en TCDD Taşımacılık A.Ş. Hoofbestuurder Kamuran Yazıcı het sy kantoor besoek.

'n onderhoud; President Hasan Bektaş, Algemene reg TİS en sekretaris van menseregte Rıza Ercivan, Ankara-takpresident İsmail Özdemir, Istanbul 1-takvoorsitter Sadık Short, Adana-takvoorsitter Tonguç Özkan en Diyarbakır-takpresident Nusret Basmacı het aan die vergadering deelgeneem. Vanweë sy plig het hy goeie wense oorgedra en probleme op die werkplekke was ondervind en menings is uitgeruil vir die oplossing van hierdie probleme.

Die probleme wat in die onderhoud oorgedra word, is soos volg; ”26 Op Oktober 2019 het TCDD A.Ş die Promosie-promosie uitgevoer, en diegene wat die daaropvolgende dae suksesvol was met die kwota, sal aan die onderhoudeksamen onderwerp word, maar die afgelope jare was daar 'n aansienlike hoeveelheid spekulasie en druk om die vakbondkeuse te maak, wat nie onderskat word nie. is baie duidelik bekend. Dit verdraai nie net die vrede van die sakewêreld nie, maar ook die keuse van gekwalifiseerde personeel. Dit is veral effektief in die provinsies en selfs die gerugte veroorsaak dat die instelling sy reputasie in die openbare mening verloor en 'n onderbreking in die werkvrede onder die personeel wat in die eksamen laat val het, veroorsaak. Om sulke vrae en moontlike bespiegeling in die onderhoudseksamens te vermy, sal die bevordering van die titel en die titelverandering wat in die Algemene Direktoraat van TCDD in 2018 aangebring is, bereik word deur die kandidaat sonder uitsondering dieselfde telling in die onderhoud te gee.

Met die wet genommer 6461, is TTG's wat in die instelling werk, opgedra aan TCDD Algemene Direktoraat en TCDD Transportation Inc. Ons het albei instansies oor die kwessie gewaarsku dat dit in die praktyk baie probleme sou veroorsaak. Dit is egter bekend dat die probleme meer ondervind word as die voorspelde proses. Dit sal die regte stap wees vir alle TTG's onder die Algemene Direktoraat van TCDD en TCDD Taşımacılık A.Ş.

Alhoewel die titel masjinis 'n beroep is wat baie aandag verg, is die struktuur van hierdie beroep ernstig agteruitgang met die praktyke die afgelope jare. Ons kan twee baie belangrike titels soos volg verduidelik; Die titel Assistent Machinist, wat voorheen in die eerste pos gewerf is, het na 'n sekere periode 'n sekere ervaring opgedoen en as gevolg van die opleiding het hy ook 'n meer gedissiplineerde hiërargie in die lokomotiefkajuit verwerf. Deur die titel Assistent Machinist te verwyder en aan die begin van die pos die titel van Direct Machinist te gee, het dit die vorige opvoedingsproses vernietig en die hiërargie in die kajuit uitgeskakel en verwarring veroorsaak.

Alhoewel die aanstelling van die werktuigkundige beroep sedert die stigting van die staatsamptenaar (657 en 399 KHK) onderworpe was aan die status van amptenare, is nuwe aankope sedert die afgelope 10-jaar onderhewig aan die arbeidsreg van 4857. Die feit dat personeellede wat in dieselfde werkplek of selfs in dieselfde lokomotief werk, aan twee verskillende statusse en werktye, lone, vergoeding en dissiplinêre verskille onderworpe is, het verwarring veroorsaak ten opsigte van sakevredes en uitvoering van die werk. Die verwydering van hierdie aansoek is noodsaaklik om die beroep doeltreffender te maak.
In onlangse tye was daar 'n ernstige gebrek aan meriete en onreëlmatighede in interne aanstellings. Aanstellings was gebaseer op vakbondlidmaatskap deur meriete en bestuurslisensies te ignoreer. Afsprake wat hule binne die afgelope ses maande gemaak het, moet onmiddellik ondersoek en gekanselleer word.

Elektroniese oordragte is lank nie by TCDD Taşımacılık A.Ş oopgemaak nie. Alhoewel die oordrag van verskoningspersoneel in 'n groot mate opgelos is as gevolg van onderlinge onderhandelinge met ons vakbond en korporatiewe owerhede, sou dit meer gepas wees om dit binne die dimensies te bepaal wat bepaal moet word deur 2 (twee) keer per jaar vir alle personeel oop te maak. Afhangend van die streek; Adana, İskenderun, Gaziantep, Konya Daar is probleme as gevolg van die feit dat daar geen bestuurders is om die diensvoertuie te gebruik wat gebruik word vir die aankoms en vertrek van die masjinerie op die werkplekke wat aan die Direktoraat vir Onderhoud vir Voertuie onderhou is nie.

Dit is verpligtend om aan waarnemings in vakbonde wat aan CBS-onderhandelinge deelneem aan 2020 / 2022-bevorderingsvergaderings deel te neem.

Huidige spoorwegtenders

Sout 10

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar