Iron Silk Road sal deur Iran gaan!

yster sypad Ierland nag
yster sypad Ierland nag

Die Iron Silk Road sal deur Iran gaan; Iran se spoorweë is betrokke by China se One Generation One Way-projek. Iraanse minister van vervoer en verstedeliking, Muhammad Islami, One Generation One Road-projek, het aan die Nasionale Kanaal gesê dat hulle in die suidelike gang sal begin werk.

Iran is betrokke by die One Generation One Way-projek met spoorweë.

Nasionale kanaalDie Iraanse minister van vervoer en verstedeliking, Mohammad Islami, het onlangs aangekondig dat hulle in die suidelike gang van die One Generation One Way-projek sal begin werk.

Iraanse minister van vervoer, het gesê dat die suidelike korridor van China na Kazakstan en Turkmenistan daarvandaan en Sarakhes wat strek vanaf die grens oorsteek na Turkye deur Iran en strek van hier tot die Europese vasteland.

İslam Die lande aan die Iron Silk Road het drie weke gelede 'n ooreenkoms in Ankara bereik om gemeenskaplike doeane en tariewe vir die vyf spoorweë in te stel, het hy gesê. Hierdie stap is 'n belangrike stap wat die vervoer sal verhoog en die pad nuttig sal maak op die Yster-syweg. ”

Hoewel Iran uit te bly van die noordelike korridor strek van China na Turkye en Europa, met die bereik met die suidelike korridor gebeur in die Yster Silk Road ooreenkoms.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar