EGO Hoofbestuurder Alkaş besoek 'n psigotegniese sentrum

ego hoofbestuurder besoek aan psigotegniese sentrum
ego hoofbestuurder besoek aan psigotegniese sentrum

EGO-hoofbestuurder Alkaş besoeke aan die psigotegniese sentrum EGO-hoofbestuurder Nihat Alkaş is die hoof van die busbestuurafdeling waar busbestuurders opgelei word en psigotegniese evalueringstoetse toegepas word. Streekkantoor besoek.

Alkaş het tydens die vergaderings wat binne die omvang van die streekbesoeke gehou is, gesê dat die Psigo-tegniese sentrum 'n belangrike funksie is in die missie om die instelling te wees wat die mense van Ankara in vrede en veiligheid tot lewe bring.

Amptenare van die psigotegniese sentrum, hoofbestuurder Nihat Alkas, sê hulle is baie tevrede met die besoek en het inligting oor hul werk gegee. Volgens die bestuurder se reaksie op ernstige traumatiese gebeure wat deur individuele sielkundiges ondersoek is, het die bestuurder se reaksie op ernstige traumatiese gebeure wat deur individuele sielkundiges ondersoek is, gesê die opleiding wat aan vervoerpersoneel gegee is om die standaarde vir openbare vervoerdienste te verhoog en om die kognitiewe en psigo-motoriese vaardighede en vaardighede van die bestuurders te verbeter.

Benewens die psigotegniese evalueringstoetse wat op die bestuurders toegepas word, beheer die owerhede ook die psigo-motoriese vaardighede en vaardighede van die persepsie, aandag, geheue, redenering, reaksiesnelheid, oog-, hand- en voetkoördinasie met die opleiding en toetse wat met die simulator op internasionale standaarde uitgevoer word. het hy gesê.

Weereens, in die toetse; Gesindheidsgedrag, gewoontes en persoonlikheidseienskappe, risiko's, aggressie, verantwoordelikheid en selfbeheersing word gemeet, en voeg by dat die owerhede, sielkundiges na die toets en ondersoek van die verslag, 'n verslag opgestel het oor die geskiktheid van hul professionele bevoegdheid.

Alkaş het die owerhede en al die werknemers van die streek bedank vir hul verduidelikings en het Ferhat Çal, die wenner van die 91-telling in die promosie-eksamen wat in die organisasie gehou is, gelukgewens en gewens dat die sukses sal voortduur.

Mustafa Geyikçi, hoof van die departement van busbestuur, het Alkaş ook tydens hierdie besoek vergesel.

Huidige spoorwegtenders

tsaar 04

AusRAIL Plus Beurs en konferensie

Bereik 3 @ 08: 00 - Bereik 5 @ 17: 00
tsaar 04

Wêreldspoorfees

Bereik 3 @ 08: 00 - Bereik 5 @ 17: 00
vir 05

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar