EGO ontvang 10 vroulike busbestuurder by openbare voertuie

ego-voertuie vir openbare vervoer sal vroulike bus-soforu kry
ego-voertuie vir openbare vervoer sal vroulike bus-soforu kry

EGO ontvang 10 vroulike busbestuurder vir openbare vervoer; EGO Algemene Direktoraat Ankara Metropolitaanse Munisipaliteit het 'n eksamen geopen om vroulike busbestuurder van 10 in openbare voertuie te gebruik.

10 vrouekandidaat vir vroue-bestuurder wat by EGO aansoek gedoen het, het sweet in mondelinge en praktiese eksamens afgegooi.

KOLLEKTIEWE VERVOERVOERTUIE

Kandidate wat eerstens mondeling geëksamineer is, EGO 5. Hy is aan 'n praktiese toets oor maneuvering en bestuurstegnieke in die streek onderwerp.

Die EGO-hoofbestuurder Nihat Alkaş, wat verklaar dat die kandidate wat suksesvol was met die eksamen wat deur die EGO-kommissaris geëvalueer is, toetsritte op gevorderde bestuurstegnieke sal deurlê en 'n beroep op die vroulike bestuurder-kandidate doen, het hy gesê:

Iyla Op bevel van ons burgemeester, mnr. Mansur Yavaş, het ons hierdie toets gereël om 'n vroulike bestuurder van 10 te kry. Ons wil met verskillende benaderings vorentoe beweeg deur die elegansie van vroue na die strate van Ankara te dra. Ek wens dat hierdie proses voordelig sal wees vir EGO en vriende wat die eksamen aflê. As ons in die toekoms die aantal busse kan verhoog, wil ons die aantal bestuurders vergroot. Ons is ook baie bly om u opgewondenheid hier te deel. ”

DANKIE AAN DIE VOORSITTER YAVAŞ

Defne Durusu Durusu, die bestuurder wat aan die toets deelgeneem het, het gesê: 'Ek het die eerste keer as busbestuurder aansoek gedoen. Ek stel baie belang in busbestuur. Ek het lesse hieroor geneem. My ouers weet nie van hierdie werksaansoek nie. As ek gehuur word, sal my gesin verbaas wees. F Fadime Özaslan het gesê, of ek werk as 'n werker in 'n fabriek. Ek is baie nuuskierig om 'n groot motor te bestuur. Ek wil die president van Mansur bedank vir die feit dat hy so 'n werksgeleentheid aan vroue gebied het.

'N Ander bestuurder met die naam Burcu Güvercin, wat benadruk het dat vroue busbestuur sonder enige moeite kan doen en dat die Metropolitaanse Munisipaliteit hierdie begrip ondersteun wat sosiale diskriminasie verhoed, het gesê:' Ek glo dat vroue elke werk kan hanteer. Ek wil veral ons burgemeester Mansur Yavaş bedank dat hy ons hierdie geleentheid gegee het ..

ego-voertuie vir openbare vervoer sal vroulike bus-soforu kry
ego-voertuie vir openbare vervoer sal vroulike bus-soforu kry

Huidige spoorwegtenders

Mon 09

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar