Eskişehir is 'n voorbeeld met betonpaaie

Eskisehir is 'n voorbeeld met betonpaaie
Eskisehir is 'n voorbeeld met betonpaaie

Eskişehir stel 'n voorbeeld met betonpaaie; Eskişehir Metropolitaanse Munisipaliteit, wat 'n voorbeeld is vir baie instansies, veral met betonwerk in landelike gebiede, word 13-14 2019 tussen November 1 in Ankara gehou. Dit was die enigste munisipaliteit wat genooi is om 'n voorlegging aan die Concrete Roads Congress te doen.

Ministerie van Vervoer en Infrastruktuur bediening, Algemene Direktoraat van Highways, Turkye Cement Manufacturers 'Association en die EUPAVE Verkorte naam 1 wat in vennootskap sal gehou word met die Europese beton plaveisel Association. Beton Paaie Kongres vir baie instellings in die buiteland, organisasies en individue het deelgeneem aan die kongres van die enigste munisipaliteite in Turkye Eskişehir Metropolitaanse Munisipaliteit sal 'n voorlegging aan die deelnemers te maak. Kongres 3. Die amptenare van die departement van instandhouding en herstel van paaie het gesê dat hulle 'n wye voorlegging sal lewer oor die betonpadmonsters wat tot vandag toe in die sitting gerealiseer is, en hulle is baie bly om die enigste munisipaliteit te wees wat 'n aanbieding op die kongres lewer.

Volgens amptenare het betonpaaie langer duur en meer ekonomies as asfaltpaaie, het amptenare gesê dat Eskişehir Metropolitaanse Munisipaliteit sal voortgaan om betonpaaie te verkies, veral op landelike paaie buite die middestad.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar