IETT stig Vervoerakademie vir bestuurders

iett stig vervoerakademie vir onderwys
iett stig vervoerakademie vir onderwys

In ooreenstemming met die ooreenkoms wat UGETAM en IETT maak, sal die opleiding en sertifisering van alle bestuurders, veral IETT-werknemers, voorsien word. In die akademie wat gevestig gaan word, sal alle vervoerberoepers regoor die land betyds opgelei word.

IETT en UGETAM, filiale van die Metropolitaanse munisipaliteit van Istanboel, het begin met die instelling van die Vervoerakademie om teoretiese en praktiese opleidings te bied aan die bestuurders wat op die gebied van openbare vervoer dien, en om meet-, evaluerings- en sertifiseringsprogramme te implementeer.

Tussen IETT en UGETAM, wat volhoubaarheid een van die hoofdoelwitte van openbare vervoer maak 'VERVOER AKADEMIE' daar is ooreengekom om 'n protokol te onderteken.

In die akademie wat in die Arnavutköy-distrik gevestig sal word, word sertifikaatopleidings vir openbare vervoer, aanloopbane vir aanloopbane, opleidings vir simulatorbestuur, afstandsonderrig, opleiding vir mobiele leerareas, terapietoepassings vir geestesgesondheidsentrums aangebied, gemeenskapsdiensopleidings.

Die opleidings wat by die Vervoerakademie aangebied moet word, het ten doel om meer bewuste bestuurders in die verkeer op te lei, 'n kultuur van openbare vervoer te ontwikkel, die aantal ongelukke verder te verminder en brandstofbesparing te bied. Benewens die opleiding en bestudering van die bestuurders, beoog die Akademie ook vervoertegnologieë, om nuwe vervoerbeleide op te stel om verkeersopeenhopings te verminder en sodoende emissies te verminder en minder lugbesoedeling te verminder.

In die eerste fase word bestuurders van IETT, Otobüs AŞ en Private Public Bus opgelei. In die tweede fase is dit daarop gemik om sertifikaatprogramme uit te reik vir minibus- en taxibestuurders, bestuurders van stedelike vrag- en grondvervoervoertuie, nuwelingskandidate, veldryers en motorfietsryers. Op die laaste stadium word beplan om dienste te lewer aan die bestuurder van openbare vervoer buite Istanboel, intercity en internasionale passasiers.

WAT IS UGETAM?

Gestig in 1996 deur die Metropolitaanse munisipaliteit van Istanbul, Istanbul Toegepaste Gas- en Energietegnologieë Navorsingsingenieursbedryf Trade Inc (UGETAM), bly sy aktiwiteite voort op die gebied van opleiding, sertifisering, toetsing en inspeksiedienste. UGETAM het die gesag van die beroepsgerigte kwalifikasie-owerheid (VQA) met die sertifikaat wat verkry is van die Turkse akkreditaseagentskap (TÜRKAK).

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar