Beskrywing van Hava-Sen van Istanbul Airport

lug vanaf u istanbul lughawe beskrywing
lug vanaf u istanbul lughawe beskrywing

Die negatiewe werksomstandighede van TGS-werknemers wat op die lughawe in Istanbul werk, duur voort. Die vakbond vir lugdienswerknemers (Hava-Sen) het verklaar dat hulle oor die werknemers moet nadink, selfs al is hulle nie die gemagtigde vakbond nie, en het 'n aantal artikels wat verband hou met hierdie werksomstandighede gelys.

Die negatiewe werksomstandighede van werknemers van die Turkse Groud Service (TGS) op die lughawe in Istanbul duur voort. Weens die afstand vanaf die lughawe na die nedersettings, die tyd wat aan vervoer bestee is en die lengte van die dienstyd was die personeel ongelukkig, maar daar was 'n merkwaardige verklaring oor die onderwerp.

Ons nooi hul bestuurders om in menslike en wetlike waardes te dink, het die vakbond in 'n verklaring gesê.

Die verduideliking deur Hava-Sen is soos volg:

Geagte werknemers van die burgerlugvaart,

Ons het die implementering van 26.TİS, wat u baie goed weet oor die voorbereidings- en goedkeuringsproses, gemonitor, na die ondertekening daarvan, ondanks al die tekortkominge en foute. TİS is die belangrikste dokument wat die regte en belange van werknemers beskerm. Toepassing van testament is baie belangrik. Dit kan nie deur eensydige of vertroulike protokolle verander word nie. 26. Ons het nie aan TIS deelgeneem nie en toe ondersoek ons ​​die status van die kwessies wat deur protokolle gereguleer sou word. Ons wou die resultate met u deel om die feite te leer.

1. 26 is, ondanks al ons waarskuwings, die oplossing vir die uitdagings om na die nuwe plek te verhuis. Dit was op geen manier by TIS betrokke nie. Nou sien ons dat ons ongelukkig reg was. Daar is steeds groot probleme om binne en buite in te werk. Dienste bied nie gerief aan werknemers nie en diegene wat met hul eie middele werk, ondervind groot probleme. 9 neem 'n uur oortyd. Werknemers moet self sorg. Diensbestuurders is 'n aparte probleem. Ons kan nie voorspel hoeveel vriende ons sal verloor op pad werk toe nie, hoeveel vriende 'n ongeluk sal hê nie. 13-4 keer die daaglikse loopafstande van grondpersoneel wat in die enorme eindterrein werk, daagliks verhoog. die voedsel- en toiletprobleme van die personeel en die vervoer van die vliegtuigpersoneel tussen die spankamers, terminale gebied, ingange en uitgangshekke en die vliegtuig kon nie voldoende opgelos word nie.

2. Een van die beloofde kwessies wat in 26 opgelos sal word. 95 is onder andere die pligte reëls en die res van die spanlede. Die bevoegde unie kon nie verder gaan as die diskoers dat ons 'n kommissie gestig het nie, ons werk daaraan. As HAVA-SEN gaan ons voort met ons maandelikse SHT-FTL-seminare, wesentlike kwessies wat georganiseer moet word in die werk en rus van wisselvallige spanne is al duidelik. 95 tot voordeel van die werknemer deur die voor- en nadele van SHT-FTL te identifiseer. die bevoegde unie doen nie die nodige poging om die bepalings van die artikel vas te stel nie. Een van ons mees fundamentele regte, soos N 03 in plaaslike tyd: 00 en nawerkings op dieselfde dag "," kan nie buite huisdae gegee word nie "en weer, kan nie onmiddellik na die einde van opeenvolgende gratis dae (00: 00 local) begin word nie önemli tot ons regte 26. periode Tis'de nie ingesluit nie. Die verlies van sulke regte verkry is heeltemal in stryd met die gees van vakbondwese. Die unie moenie verloor nie, hy moet wen. Ons doen 'n beroep op die herinstelling van die regte wat van die vlugspanne geneem word deur middel van 'n protokol, sonder versuim.

3. 500-700-kajuitpersoneel word elke maand onder die naam spesialisopleiding uit die vlug geneem en die maatskappy vergoed die maatskappy met die vlugvergoeding wat nie aan hulle gegee is nie. Maar in dieselfde tydperk is 700 aangekondig vir die werwing van kajuitpersoneel. Hierdie situasie, wat blyk 'n teenstrydigheid te wees, toon dat die doel is om die ervare personeel so gou as moontlik te verwyder, die personeel van A0 te vervang, om die salarisuitgawes te verminder. Aangesien die onderneming nie 'n meriete-gebaseerde opdragstelsel het nie, verstaan ​​hulle nie dat lugvaart in bloed geskryf is nie. Hulle weet nie wat senioriteit en ervaring beteken nie. Die unie hou 'n gereg. In werklikheid is die lys handtekeninge wat deur pogings voorberei is, nie logiese redes nie, maar die reuk van gunstigheid en ontwyking.

4. Die maatskappy het die loodskoop gestaak. Natuurlik is daar geen rede vir die 24 MAX om te vlieg nie, maar dit word oorweeg dat 2020 vanaf die eerste maande sal vlieg. Opleiding neem tyd. Maar soos ons al voorheen gesien het, kom vliegtuie eerste en dan word spanne ingestel. As dit nie genoeg is nie, word 'n eksterne vlieënier geneem. Maatskappye soos Thomas Cook, Jet Airways, Germania, het in die wêreld burgerlugvaart gesink. Ryan Air bewe. Daar is dus 'n groot hoeveelheid buitelandse vlieëniervoorraad aan die mark. Dit is makliker om die gaping te sluit. Maar om jong Turkse vlieëniers 'n kans te gee, sou 'n langtermyn rasionele oplossing wees. Ten minste moes die vlieëniers wat die stadium van kwalifisering en kontraktering bereik het, die kans kry.

'N Ander kwessie is dat dit pynlik is dat die betalings van die graduandi van die Akademie nie op die agenda gebring word nie, ondanks die groot beloftes en werke. Die uitbuiting duur voort en daar is geen geluid van die bekwame vakbond nie.

5. Soos onthou word in 'n persverklaring wat ons op 29 Mei 2019 gemaak het, die koste om te verhuis, die probleme van die nuwe plein, afnemende passasiers en finansiële probleme as gevolg van die ontwikkeling in die samewerking, soos voorheen, sal ons óf die wisselvalligheid van 1500 gooi óf die nodige maatreëls tref om salarisverhogings te verminder. Hierdeur het die gemagtigde vakbond die staptogte verlaag en gesê dat die personeel daartoe instem as gevolg van valse meningspeilings. Nou kom ons by dieselfde punt. 'N Verteenwoordiger van die vakbond het gesê dat hulle hieraan werk. Ons was nog nooit by geld betrokke nie. Ons het gedink dat die toegevoegde waarde beloon sou word. Die vakbond staan ​​egter bekend as 'die brood', ons waarsku die werkgewer om nie dieselfde pad te gaan om weer oulik te lyk nie. Reeds verswakte gevoel van behoort en vertroue verloor heeltemal. Die opbrengs op ons onderneming is wins en nie verlies nie. Die manier om uitgawes te verminder, is om nie na personeel se salarisse te kyk nie. Die vakbond bestaan ​​om hierdie foute te voorkom, om nie 'n instrument te wees vir werknemerbeskadigde praktyke nie.

6. TGS-vriende sê dat hulle onder baie druk en moegheid verkeer. Ons bevraagteken nie die struktuur van TGS, bestuur en ekonomiese beleid nie. Hulle werk is egter baie belangrik en waardevol vir THY. Nietemin word meer as honderd personeellede elke maand ontslaan en ander word gedwing om allerlei negatiewe behandeling te ondergaan ter wille van brood. Die bepalings van die wette hang ongelukkig op die reg om na elkeen wat wil, te gaan, maar dit word '' buite die deur '' genoem. Die kwaliteit van die diens wat onder hierdie voorwaardes gelewer word, moet bevraagteken word. Vir ons kan die veiligheid en veiligheid van die vlug verseker word deur die direkte bydrae van elke individu. Een van die lae in die 'Swiss Chese' -teorie is TGS. Ons nooi hul bestuurders om menslike en wettige waardes te oorweeg.

Geagte werknemers, hoewel ons nie 'n gemagtigde vakbond is nie, help ons u steeds met ons teenwoordigheid. Dit is ons plig om die feite voor u neer te lê. Ons sal voortgaan om ons bes te doen om u reg en u wet te beskerm. Sikliese ontwikkelings in die toekoms sal ons belangrikheid en waarde verhoog. Ons verwag dus dat u in die vakbond sal wees wat u pas.

Huidige spoorwegtenders

tsaar 11

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar