Malatya Little Lear Traffic

malatyali minis leer verkeer
malatyali minis leer verkeer

Malatya Little Lear Traffic; Malatya Metropolitaanse Munisipaliteit Departement van Kultuur en Maatskaplike Sake Departement van Kinders se skoolstudente het die Traffic Education Park besoek.

Die studente wat die Traffic Training Park, wat deur die Metropolitaanse Munisipaliteit in Yeşiltepe opgerig is, besoek het, het die verkeersreëls in die praktyk geleer. Studente is oor die verkeersreëls ingelig en het daarna in die park getoer.

Die reëls, soos die gebruik van deurgange in die parkeerarea en die nakoming van verkeersligte, is aan die studente bekendgestel. Die kinders het die reëls van die verkeer met plesier aangeleer, was lekker.

Courtesy Schools van die Metropolitaanse Munisipaliteit, die ouderdomsgroep 4-6 word uitgevoer in samewerking met Malatya Mufti, die Presidensie vir Godsdienssake. Vriendelikheidskole wat binne die bestek van die Yeşeren Saadprojek geopen is, trek groot aandag.

7-leerlinge van skole het in verskillende streke regoor Malatya geopen. 3 het in die Traffic Education Park getoer. Ander studente het volgens berigte besoeke aan die Traffic Education Park beplan.

Huidige spoorwegtenders

tsaar 11

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar