Nostalgiese tram Coming to Mersin

nostalgiese tram na mirt
nostalgiese tram na mirt

Mersin Metropolitaanse Munisipaliteit het begin werk aan die Mersin Landscape Master Plan, wat 'n eerste in die geskiedenis van die stad is. Die werk van die Mersin Metropolitaanse munisipaliteit, Vahap Seçer'in, is onder leiding begin, met inagneming van die standpunte oor stedelike dinamika.

Die burgemeester van die Metropolitaanse Munisipaliteit, Seçer, het landskapargitekte, landbou-ingenieurs, argitekte, stadsbeplanners en amptenare van die Mersin-universiteit vergader, wat 'n sê het op die gebied van landskap sedert die dag van sy ampstermyn. Hy wou hê die werk moet begin. In hierdie rigting is die werk tot 'n einde gebring. Met die Mersin Landscape Master Plan is 'n moderne stad, beplan en groen, beplan.

Mersin se 20 jaarlikse landskapse toekoms word beplan

In die lig van die plan waarin Mersin se 20-jaarlikse toekoms in terme van groen gebiede voorspel word, het burgemeester Seçer gesê, tanesi Een van die onderwerpe wat ek boaan die hoofopskrifte stel, is die landskap van die stad. Die estetika van die stad is 'n gebeurtenis wat die burger direk raak. Elke beskaafde persoon wil in 'n gewone stad woon, in 'n stad waar die groen meer dominant is, die visuele mooier en die estetika mooier. Mersin is 'n moderne stad en 'n moderne stad. Ten minste het ons so 'n eis. Nie waar ons dit wil hê nie, maar ons sal 'n beter stad skep. Ons streef daarna om 'n enorme stad met sy voorkoms, orde en moderniteit te skep. Daarom gee ons om vir landskap ”.

Mufti-vallei sal tot lewe kom

In die eerste plek sal die plantvoorraad van Mersin opgestel word en kaarte met groen gebiede opgestel word en die klimaatsveranderinge sal in ag geneem word in die bebossing wat binne die plan van die plan uitgevoer moet word. Binne hierdie raamwerk word beplan om plantspesies te gebruik wat bestand is teen temperatuurverhogings en droogte, en groot skaduwee boomsoorte.

In die werke wat uitgevoer moet word binne die bestek van die Mufti Valley Urban Design Project, wat apart van die bestek van die plan beplan word, is dit daarop gemik om 'n plan te maak wat die ekologie- en klimaatsaksieplan ondersteun, deur groen gange in die noord-suid-rigting te skep deur groen gebiede langs die vallei te bekom en te rangskik. Die nostalgiese tram wat aansluit by die gebied vanaf Mersin Railway Station, sal die historiese identiteit van die stad onthul binne die omvang van die vallei-projek, wat die fietsroetes van 26 kilometer sal insluit.

Die stadsstruktuur van Mersin, wat aan die stad se groen-identiteit voldoen, sal binne die bestek van die projek geskep word, sal na verwagting so gou as moontlik voltooi wees.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar