Bestuurders van openbare vervoer vergader by Adventure Park

openbare vervoer soforlar ontmoet in avontuur park
openbare vervoer soforlar ontmoet in avontuur park

Bestuurders van openbare vervoer vergader by Adventure Park; Motiveringsaktiwiteite is gereël deur die direktoraat vir openbare vervoer van die Departement van Vervoer van Metropolitaanse Munisipaliteit.

Motiveringsaktiwiteite vir busbestuurders met openbare vervoer is gereël deur Sakarya Metropolitaanse Munisipaliteit se departement van vervoer, direktoraat vir openbare vervoer. Die bestuurder van die 2-openbare vervoer het aan die 2 dae en geleenthede met verskillende groepe 61 deelgeneem. Die aktiwiteite wat met die oggendontbyt begin het, is voortgesit in die Learning by Living Adventure Park. Busbestuurders het aansienlike ervaring opgedoen in die oorkom van die vrees vir hoogtes, koördinasie, vertroue en spanwerk op die toubaan van die Avontuurpark. Ulaşım Ons het probeer om die kennis, ervaring en motivering van ons personeel meer te verhoog met die motiveringsaktiwiteite wat ons vir ons personeel in die openbare vervoer georganiseer het. Met die stelling dat ons voortgaan met hierdie soort aktiwiteite wat die bestuurder se spanning gereeld verminder, sal ons poog om 'n beter gehalte diens aan ons burgers te lewer. '

Huidige spoorwegtenders

tsaar 11

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar