Woede beheer opleiding vir bestuurders en gasvrouens in Antalya

opleiding in sofke en gasvrouens
opleiding in sofke en gasvrouens

Woede-beheer en korrekte kommunikasie-opleiding vir bestuurders in Antalya; Antalya Metropolitaanse Munisipaliteit sit voort met sy personeelopleiding. Die departement van maatskaplike dienste het woedebeheer en korrekte kommunikasie-opleiding aangebied aan die bestuurders en gasvrouens wat privaat persone bedien.

Antalya Metropolitaanse Munisipaliteit Bülent Ecevit Kultuursentrum binne die bestek van die opleiding wat aangebied word in die spesiale onderwys en die vervoer van individue met gestremdhede om die houding van die burgers ten opsigte van die bespreekte kwessies te verbeter. spesiale opleiding en ontwikkeling spesialis Onderwys, Navorsing en Practice Outisme Vereniging President Ugur Rock, menings en aanbevelings van sielkundiges Love Ulutaş met Turkye Gestremde Vereniging Antalya Tak Voorsitter Mehmet Karavural gelas moet word.

KORREKTE KOMMUNIKASIE

Die private opleiding en ontwikkeling spesialis Ugur Kaya probleme wat die bestuurder program begin met opleiding wat verband hou met dit behoort te wees hoe die personeel houdings teenoor mense met gestremdhede en die probleme wat mense met gestremdhede Turkye Gestremde Vereniging Antalya Tak President is gebaseer op die menings Mehmet Karavural se. Daarna het die sielkundige Sevgi Ulutaş opleiding gegee oor woede- en kommunikasietegnieke vir die personeel in die veld. Aan die einde van die opleidingsprogram is aanwoningsertifikate aan die personeel wat aan die opleiding deelgeneem het, gegee.

Huidige spoorwegtenders

Sout 10

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar