Projekte wat die verkeer in Kocaeli verlig

projekte wat die verkeer in 'n regte lewe verlig
projekte wat die verkeer in 'n regte lewe verlig

Projekte wat verkeer verlig in Kocaeli kom tot lewe; Kocaeli Metropolitaanse Munisipaliteit maak steeds kruisings en asfaltlegging op die paaie sodat die inwoners in die streek gemakliker kan reis. In hierdie konteks het spanne verbonde aan die departement van wetenskaplike aangeleenthede, Fevzi Cakmak, Fatih Sultan Mehmetlaan en Gelincikstraat, die konstruksie van die kruising voltooi. Terwyl die nuwe kruising, Şeker Pınarı, die verkeer in die dorp kon verlig, het dit vinniger en gemakliker die verbindings van Muhsin Yazıcıoğlu en Fevzi Çakmak moontlik gemaak. Boonop het die swaar verkeer in Fevzi Çakmakstraat gereeld geraak en beheer.

PELİNCİKSTRAAT WAS DUPLE PAD

Kocaeli Metropolitaanse Munisipaliteit gaan voort met die instandhouding, herstel en opknapping van paaie in die stad. In hierdie konteks het die kruising tussen Fevzi Cakmak, Fatih Sultan Mehmet en Gelincikstraat die konstruksie van die spanne van die Departement van Wetenskaplike Sake voltooi. Benewens die bestaande paaie, het die pad op die pad in 'n dubbele pad verander.

3 TUSSEN ASFALT

3 duisend ton asfalt is binne die bestek van die studie op die pad gelê. Voordat die asfalt gelê is, is 2-bak 100 ton PMT-materiaal op die straatvloer geplaas. Spanne het onlangs 2 duisend meter stoeprand en 2 duisend vierkante meter parket vervaardig.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar