YOLDER Landing van TCDD Onderhoudsdepartement

Die onderhoud sal begin op die pad van woonstel
Die onderhoud sal begin op die pad van woonstel

YOLDER Landing van TCDD Instandhoudingsafdeling Hoof van die TCDD-onderhoudsafdeling, mnr. Ersoy Ankara, vise-presidente, mnr. Mehmet Soner Baş, mnr. Ali Öztürk, mnr. Uğur Açıkgöz, takbestuurders en diensbestuurders het YOLDER in Izmir besoek.

Die Vereniging van Solidariteit en Hulp vir Spoorwegonderhoudpersoneel (YOLDER) was die eerste keer in sy jaarlikse geskiedenis gasheer vir die Hoof van 'n Onderhoudsdepartement. Slegs Ersoy, hoof van die departement van onderhoud, wat saam met sy span van Ankara na YOLDER vertrek het, het Ankara met baie lede van die YOLDER-direksie verwelkom. 10 by die TCDD 3.Region Culture and Arts Centre November 9 Saterdag, die hoof van die departement van onderhoud, mnr. Ersoy Ankara, vise-presidente, mnr. Oz Ozkitk, mnr. Mehmet Soner Bas en mnr. Ugur Acikgoz, takbestuurders, mnr. Kadir Okesli, mnr. Ismail Arac, Mnr. Muhittin Güneş, diensbestuurders uit die 2019-streek van TCDD, mnr. Teksin Came, mnr. Yaşar Diclelioğlu, mnr. Mahmut Civan, mnr. Ali Ekber Demirbilek, mnr. Ahmet Sabancı, mnr. Selçuk Özafacan het die vergadering bygewoon. Die vergadering het die doelstellings van die Onderhoudsdepartement bespreek en die rol wat YOLDER sal speel in die bereiking van hierdie doelstellings.

Mnr. Ersoy Ankara, wat met sy toespraak begin het deur te verklaar dat hy baie bly was om in Izmir te wees en die direksie van YOLDER bedank het vir die skep van hierdie geleentheid, het gesê: “In die eerste plek wil ek die ontslape president Özden Polat herdenk. Toe ek hier aankom, het ek die groete en beste wense van ons hoofbestuurder Ali İhsan Uygun gebring. YOLDER is nie 'n gewone vereniging nie en dit is baie belangrik vir ons. Ons wou ook die Verenigingsentrum besoek en wys hoe belangrik u vir ons is. Ons moet YOLDER eis. Ek dink dat die aantal lede nog meer moet toeneem, want ons kantoor het basisse, kragtige instrumente nodig om te versterk en op te staan. Een van hierdie instrumente is YOLDER ”.

Toe hy gesê het dat hy 28 jaar agtergelaat het in die TCDD-familie, het hy as 'n landmeter begin werk, maar die probleme het nie verander nie. Mnr. Ankara het voortgegaan: vizyon Visie, projekte en ondersteuning van hierdie projekte is nodig om die probleme op te los. Ons het tans hierdie geleenthede en ons moet hierdie historiese geleentheid goed benut. Ons het begin om studies uit te voer wat vinnig resultate sal bereik. Ons wil hê dat YOLDER saam met sy lede aktief aan die proses deelneem. Ek wil hê dat al ons werknemers sonder probleme huis toe moet gaan. Ons beroep is ook ons ​​lewe. Ons benodig energie om gelukkiger te wees in ons werk en daarom ook in ons lewens. Ek glo dat as ons saam is, ons gelukkiger dae sal hê as ons saam hierdie energie skep. ”

PLIGTIGE RISE-EKSAMEN WORD GEOPEN

Mnr. Ersoy Ankara het gesê dat hulle die versoek by die Departement Menslike Hulpbronne ingedien het vir die oorskakeling van beamptes vir lyninstandhouding en herstelwerk aan die departement van padbewaking en dat hulle die kwessie noukeurig opvolg, en benadruk dat die regsproses begin is en dat die eksamen so gou moontlik afgelê sal word.

Volgens die voorsitter, sê die werk aan die lynonderhoudsbegrip, var Daar is 'n studie oor hierdie onderwerp wat in twee takke uitgevoer word. Terwyl 'n kommissie wat ons op die been gebring het, steeds aan die onderwerp werk, het ons ons opvoedervriende gevra om 'n studie te doen. Ons wil hierdie twee verslae kombineer en 'n nuwe Handleiding vir Line-onderhoud skep wat ons beskerm. ”

Ersoy Ankara het ook gesê dat 'n nuwe posbeskrywing van die ingenieurs wat in die Onderhoudsafdeling werk, meer aktief aan die sakeprosesse kan deelneem.

DIE PAD MOET VERSTERK WORD

Die vise-presidente van die TCDD-afdeling vir onderhoud, mnr. Ali Ozturk en mnr. Ugur Acikgoz, YOLDER-bestuur vir die geleentheid om saam te wees, bedank die vergadering en die vereniging tussen die departement van onderhoud het gesê dat dit 'n nuwe begin is. Mehmet Soner Baş, vise-president van die departement van onderhoud, wat een van die stigterslede van YOLDER is, het gesê dat daar 'n goeie sinergie tussen YOLDER en die onderhoudsafdeling is en het gesê: X Daar is 5 bin 500-personeel onder die dak van ons departement. Dit is onmoontlik vir ons om presies te vergader. Daarom, as 'n ervare vereniging, verwag ons dat YOLDER as 'n brug tussen die lede en die Administrasie sal optree, die aantal lede sal vergroot en op die gebied sal spesialiseer en sal voortgaan om oplossings te lewer vir die probleme wat ons almal ken. ”

Yolder, voorsitter van die raad Şakir Kaya, president van die departement van onderhoud, mnr. Ersoy Ankara en het gesê dat hulle baie bly en geëerd is om sy gewaardeerde span te huisves, het gesê dat hulle die Onderhoudsdepartement altyd sal ondersteun as 'n vereniging in die heropbou van korporatiewe behoort.

Suold Ocak, YOLDER vise-voorsitter van die raad van direkteure, het onderstreep dat hulle die hoofde en diensbestuurders van YOLDER vir die eerste keer in die geskiedenis van YOLDER aangebied het en gesê: cum Ons wil graag ons geliefde gaste bedank wat op 'n Saterdag die 1200 kilometerweg gekruis het en YOLDER besoek het. Die grootste behoefte van die personeel van die Onderhoudsafdeling is die moeite werd om te sien. Hierdie besoek van mnr. President en sy span sal die grootste aanduiding wees van die waarde wat aan YOLDER, sy lede en alle onderhoudspersoneel gegee word, en ons glo dat onder die leiding van mnr. Ersoy Ankara, met die ondersteuning van vise-presidente en diensbestuurders, die YOLDER-lede een vir een sal oplos. ' .

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar