TCDD YHT-masjien te koop

TCDD YHT-masjien te koop
TCDD YHT-masjien te koop

TCDD YHT sal Machinist in diens neem - TCDD sal 262 Personeelaanstelling maak: TCDD-personeel se poste is geopen en die verspreiding van personeel is aangekondig op 5.Nov.2019. In die besluit gepubliseer in die Official Gazette State Railways ledig 262 personeel is ingesluit.

Die besluit wat in die huidige uitgawe van die Official Gazette gepubliseer is, is soos volg; In die geval van ondernemings en filiale in staatsbesit, word die bogenoemde transaksies uitgevoer binne die bestek van die dekreetwet No. 399.

Met die beslissing van die President, die kansellasie en wysiging van die poste van die personeel wat aangestel gaan word, en die poste van die gekontrakteerde personeel en die poste en poste wat deur die Staatsamptenare ingevolge die 657 Law no.

IDRAS President se besluit

TCDD GESPESIALISEERDE PERSONEEL

In die gepubliseerde aankondiging is TCDD, Sentraal en Provinsiaal, hoofhoof, inspekteur, konsultant, beampte, diensbestuurder, bestuurder, hoofkenner, waentegnikus, hooftegnikus, YHT-werktuigkundige en sielkundepersoneel geskep.

TCDD Personeel Benoemingstabel

TCDD sentrum hoof Expert 28
TCDD sentrum inspekteur 1
TCDD sentrum adviseur 10
TCDD sentrum beampte 26
TCDD provinsiale Diensbestuurder 3
TCDD provinsiale direkteur 15
TCDD provinsiale hoof Expert 19
TCDD provinsiale Wagon Tegnikus 120
TCDD provinsiale hoof tegnikus 18
TCDD provinsiale YHT Ingenieur 20
TCDD provinsiale Sielkundige 2
TOTAAL 262

WAT IS SPESIALISASIE?

Instelling beteken skeiding van personeel. Toegewysde personeel sal in diens geneem word. Inligting oor nuwe werwing en interne aanstellings is nie gespesifiseer nie en die besluit is geïmplementeer.

Vir die bekendmaking van die President se besluit 2019 / 373 gepubliseer in die amptelike koerant KLIK HIER

Wie is 'n werktuigkundige en hoe om 'n werktuigkundige te word, sal probeer om die probleem te beantwoord. Die ingenieur is die bestuurder van elektriese of diesel- of stoombaan-lokomotiewe wat passasiers of vragte vervoer.

PLIGTE VAN MASJINERIE

Smeer die meganiese dele van die lokomotief en neem die nodige veiligheidsmaatreëls, - Hou 'n verslag nadat die reis voltooi is en vul die betrokke boeke (insidentboek, ens.).

TOOLS EN MATERIAAL GEBRUIK

Lokomotiewe (stoom, diesel, elektries, diesel-elektries), - radio, - bewegingsmodelle, - skroewedraaiers, tang, moersleutelstelle, verskillende gereedskap, - voorkomsboek (die boek waar probleme ontstaan).

EIENSKAPPE VEREIS OP PROFESSIE

Diegene wat 'n werktuigkundige wil wees; - Kan oog-hand en voete gebruik in koördinasie, - reageer baie vinnig op stimuli, - kan baie dinge op 'n sekere oomblik waarneem, - versigtig, verantwoordelik, koelbloedig, - kan kleure onderskei, - sterk geestesgesondheid, - geniet dit om met masjiene te werk en dié met meganiese vermoëns.

WERKSOMGEWING EN VOORWAARDES

Die meganika is verplig om te reis omdat hulle in die gebied van spoorwegvervoer werk. Die meganika moet gedurende die dag, in die naweek of by die feeste by die werk wees en om die lokomotief te bestuur en te bestuur. In seldsame gevalle kan trein ongelukke voorkom. Die dispatcher is in kommunikasie met die treinhoof, die skakelaar en die lokomotiefwerkers.

WERKSGEBIEDE EN WERKGELEENTHEDE

Professionals kan hoofsaaklik werk in Turkse staatspoorweë en suikerfabrieke, yster- en staalfabrieke en in-stadse passasiersvervoer. Die toenemende bevolking bring die probleem van massavervoer saam. Een van die mees ekonomiese en veilige middele van massa vervoer is die trein. In ons land is vrag- of passasiervervoer per spoor nie op die verlangde vlak nie. Konstruksie van groot aanvalle in ons land in hierdie gebied deur die spoorvervoer is baie belangrik vir die ontwikkeling van 'n land is 'n moet. Die ontwikkeling en modernisering van spoorweë beteken dat meer meganika gelyktydig werk.

PLEKKE VAN PROFESSIONELE ONDERWYS

Meganiese opleiding word aangebied in opleidingsentrums wat aan diens is by die Algemene Direktoraat van die Turkse Staatsspoorweë. Daarbenewens word gegradueerdes van industriële beroepsgerigte hoërskole opgelei met indiensopleiding.

VOORWAARDES VIR PROFESSIONELE ONDERWYS

Ten minste is laerskool gegradueerdes nodig vir beroepsonderwys. - Daarbenewens is dit nodig om 'n deeglike komiteeverslag van TCDD-hospitale te kry.

DUUR EN INHOUD VAN ONDERWYS

Opleiding van die meganiese beroep by die Algemene Direktoraat TCDD; 18 vir TCDD Beroeps Hoërskool gegradueerde is 3 jaar vir industriële professionele hoërskool gegradueerdes. Die professionele hoërskool gegradueerdes ook, in die Direktoraat generaal van TCDD oopgemaak deur die masjinis assistent eksamen en suksesvolle mense, deur deel te neem in indiensopleiding en kursusse kan ook die geleentheid kry masjinis. Vir hierdie teoretiese werk 3 maande, totdat dit ook ontvang lisensie om die patente te masjinis opleiding help as werk wat gedoen is. Aan die einde van die internskap sal diegene wat suksesvol is in die eksamen, die lisensie van die ingenieur ontvang.

PROFESSIONELE VORDERING

Die gegradueerdes van die nuut gegradueerde TCDD Beroeps Hoërskool en die industriële professionele hoërskool gegradueerdes wat deur die oop eksamens geneem word, begin hul werk as assistent-meganika. Na 'n tydperk van indiensopleiding ontvang hulle die titel van die werktuigkundige. Diegene wat 'n diploma (Brove) as meganis ontvang, kan as meestersgraad ingenieur voortgaan.

BEVORDERINGS-, KREDIET- EN LIDSTATUS

TCDD binne die opleiding in-diens, die staatsamptenare Wet No 657 van professionele hoërskool gegradueerdes word voorspel die omvang en die maandelikse fooi vir die verhoog. opdrag van permanente personeel begin werk as 'n werktuigkundige of in die vorm van kontrak personeel, wat die aanstelling as spesiale vergoeding beman met 'n bruto maandelikse fooi en ontvang rondom 2 keer die minimum loon gemaak. Gekontrakteerde werknemers ontvang maandelikse lone in bedrae wat wissel van 4 tot 5 van die netto minimumloon.

Huidige spoorwegtenders

tsaar 11

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar