Derevenk Verbind met Hulusi Akar Boulevard

verbind met hulusi akar boulevard
verbind met hulusi akar boulevard

Derevenk skakel met Hulusi Akar Boulevard; Na die Derevenk Viaduct wat in gebruik geneem is met die deelname van ons President Recep Tayyip Erdoğan en die verbindingspaaie, is daar met die werk begin om die viaduct direk aan Hulusi Akar Boulevard te koppel. Burgemeester van die Metropolitaanse Munisipaliteit Memduh Büyükkılıç, die pad wat oopgemaak moet word en die pad wat onteien moet word oor die gebied wat gevind is. Burgemeester Büyükkılıç, toe die Erkilet Boulevard-Yesilmahalle-aansluiting, het die werk gedoen.

Burgemeester Memduh Büyükkılıç ondersoek die beleggings in die veld. Burgemeester Büyükkılıç het na Talas gegaan en die werke ondersoek om die pad wat aan Derevenk Viaduct verbind is, direk aan die Hulusi Akar Boulevard te koppel.

Onthou dat die Derevenk Viaduct en die verbindingspaaie oopgemaak is met die seremonie wat ons president Recep Tayyip Erdoğan bygewoon het, het president Memduh Büyükkılıç gesê dat die verbindingspaaie Talas bereik het en dat hulle nou regstreeks vir Hulusi Akar Boulevard-verbinding werk. Burgemeester Büyükkılıç, wat die gebied en padwerke wat onteien moet word vir die verbinding ondersoek, wou hê dat die viaduct- en aansluitingspaaie wat vir dienste oopgemaak is, weer vir Kayseri voordelig sou wees.

BÜYÜKŞEHİR WERKE BY YEŞİLMAHALLE JUNCTION

Burgemeester van die Metropolitaanse Munisipaliteit Memduh Büyükkılıç, Erkilet Boulevard-Yesilmahalle Junction Kruisperseelstudies is ook ondersoek. Na die aanlê van kruisings en landskap het burgemeester Büyükkılıç die vakmanne in die streek besoek en hul opinies oor die werke gekry en gesels.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar