Verkeerstekenstudie in Alanya

verkeersteken
verkeersteken

Verkeerstekenstudie in Alanya; Verkeersteken-span, Antalya Metropolitaanse Munisipaliteit, Alanya, het 102-verkeersteken op verskillende punte in die 700-buurt van Alanya geïnstalleer.

Dienseenheid Alanya, Metropolitaanse munisipaliteit, verkeersbordspan, stad, boulevard, laan, straat- en skooltekens voor die rigting en bord bly werk.

Intensief in die middel van Alanya, voor die skool, voor die voetgangerprojek, word voetgangers, waarskuwing en rigtingwysers werkspanne, in die ooste, weste en noorde van Alanya-buurte, rigting, waarskuwing, teken gefokus op die werk. Aan die een kant word boulevards, strate en strate gedra en herstel, en aan die ander kant sommige van die hernude borde. Daar hang nuwes uit. Spanne het 2019-verkeerstekens in 102-kwart van Alanya in 700 aangebring. Met hierdie pogings het voetgangers- en voertuigverkeer meer beheers en veiliger geword.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar