Maak pendeltreine geskik vir fietsvervoer

voorstedelike treine beskikbaar gestel vir fietsvervoer
voorstedelike treine beskikbaar gestel vir fietsvervoer

Maak pendeltreine geskik vir fietsvervoer; 'N Burger wat by die kantoor van die ombudsman (OIK) aansoek doen, het gesê dat die gebruik van fietse deel uitmaak van die moderne lewe en dat die regering 'n gesonde omgewing in baie lande aanmoedig. KDK, na die ondersoek van die aansoek deur die burger geregverdig te vind deur die State Railways Transportation Co. Algemene Direktoraat (TCCD) om voorstedelike treine beskikbaar te stel om 'aanbeveling' op die fiets te vervoer, is gevind.

Die reëls vir fietsvervoer op die pendel- en Marmaray-vlug wat deur TCDD op die amptelike webwerf aangebied word, is soos volg;

Pendelstasies en Marmaray-treine

- Behalwe vir Sondae en Nasionale Vakansiedae, behalwe vir 07.00-09.00 tot 16.00-20.00 uur, wat passasiers besig is (piek ure), sal fietse op treine vervoer word en klein handbagage sal sonder enige bykomende koste by die passasier aanvaar word.

-Die passasier sal nie gedurende die spitstye tot by die trein toegelaat word nie.

- Passasiers sal aanvaar word om gedurende die dag fietse te dra op nie-besige Sondag dae en nasionale vakansiedae.

- Fietse moet aanvaar word aan alle waens en, indien enige, moet so gedra word dat hulle nie inmeng met die verloop van passasiers in ruimtes of tussenruimtes wat vir vervoer gereserveer is nie.

- Slegs een fiets per passasier word toegelaat.

- Die eienaar van die fiets is verantwoordelik vir alle vorme van skade en skade aan hulle en / of ander passasiers in hysbakke, roltrappe, treine en afdraande.

-Die fietspasse word gemaak van gestremde draaibanke in die streke waar die draaibanke geleë is.

- Laai, hou en los van fietse op die trein sal deur die eienaar gedoen word.

-Die eienaar van die fiets is verantwoordelik vir enige skade aan ons poging, vir hulself en / of ander passasiers.

Luidens 'n skriftelike verklaring van die KDK het 'n burger by die instansie gekla dat daar op sekere tye van die dag verbode is om op pendeltreine te pendel. Burgers wat aansoek doen, pendeltreine soggens 07.00 en 09.00 uur en saans 16.00 en 20.00 uur mag nie per fiets ry nie, het hy gesê. In die aansoek is opgemerk dat 'n versoekskrif aan TCDD voorgelê is om hierdie horlosies met 07.00 en 08.30 met 16.00 te verander. Citizen, het TCDD'nin daarop gereageer, die aansoek van die hand gewys en gesê dat die versoek nie gepas is nie, het hy gesê.

Burgers kla, KDK'ya-aansoek om 'n gesonde omgewing deur die gebruik van fietse aan te moedig deur die staat op te neem, 'n fietsapparaat by te voeg om waens op te lei en mense op verskillende tye van die dag met fietse kan neem om die trein op te lei, het hy bygevoeg. Burgers, openbare instellings en fietsgebruikers moet in ag geneem word by die toepassing van die aankoop van fietse op treine, en benadruk dat die burger 'n nuwe aansoek geëis het.

Die KDK het bevind dat die burger geregverdig was in sy ondersoek na die aansoek en het die aanbeveling van TCDD aanvaar. In sy beslissing spruit die geskil uit die integrasie van die fiets in die spoorvervoerstelsel, en om volhoubare vervoer te verseker, word aanbeveel dat u eers die ure verleng waarna die fiets vir spoorvervoer aanvaar word en dan die tydsbeperking te verwyder. TCDD'ye 'aanbeveling van die huidige pendeltreine om die fiets nodig te maak om die nodige werk so gou as moontlik te doen, is aangeteken.

Huidige spoorwegtenders

tsaar 11

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar