Oop motormark in Manisa Old Garage

'n oop motormark word in die ou garage van Manisa gevestig
'n oop motormark word in die ou garage van Manisa gevestig

Open Auto Market word in Manisa Old Garage opgerig; MANULAŞ, 'n filiaal van Manisa Metropolitaanse Munisipaliteit, het gesê dat die Old Garage op Sondae tussen 08.00-17.00 uur opgerig sal word.

In die verklaring wat MANULAŞ gemaak het oor die oop motormark wat in Eski Garaj tot stand gebring sal word, sal Manisa Old Garage Open Auto-mark op Sondae tussen 500-08.00 uur met die kapasiteit van 17.00-voertuie oop wees. Daar sal geen toegangsfooie vir motors en handelsvoertuie in die eerste weke wees nie, en 'n simboliese fooi word in die daaropvolgende weke gehef. Manisa Old Garage Open Auto Market MANULAŞ A.Ş., 'n filiaal van Manisa Metropolitaanse Munisipaliteit. sal bestuur word deur. ”

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar