Sivas as daar TUDEMSAS sal wees

As daar tudemsas is, sal sivas bestaan
As daar tudemsas is, sal sivas bestaan

Abdullah Peker, voorsitter van die vakbond werknemers vir vervoer en spoorweë, het gesê die samesmelting van TÜDEMSAŞ, TÜLOMSAŞ en TÜVASAŞ en die vermindering en sluiting van die drie instellings

Soos in 2019, toon die vermindering van die begroting vir 2020 wat hul werklike bedoeling is.

AANSLUITING BETREFFENDE BEDRYF EN SLUITING

Met die vermelding dat die afskaffing van die samesmelting weerspieël sal word in die doeltreffendheid en doeltreffendheid van die staat se ekonomiese instellings, sal die liberalisering van TCDD tot die teiken van 2020 vertraag word deur die beplande tydperk tot 2023 te verleng, die aanstuur van die waens wat vanuit Europa na die buiteland gebring moet word, en die ontwikkeling van Wagon Fabrics. Die samesmelting van die drie instellings (TÜDEMSAŞ, TÜVASAŞ, TÜLOMSAŞ) in die jaarlikse program van die Presidensie van 2020 kan tot probleme lei soos die beperking van beleggings en die verlangsaming van die werke, en as die bewilliging verhoog word, sal die instansie se werkbaarheid toeneem. Dit moet tot die vlak gebring word wat sal bydra tot ons nasionale ekonomie deur die verhoging van produksie in ondernemings verbonde aan openbare ekonomiese instellings. Ons vakbond is bekommerd dat die samesmeltingsprojek die voltooiing van TÜDEMSAŞ sou beteken.

Die datum van samekoms onder een dak is 2020 en ek stel al ons werknemers in kennis dat ons volgende week in Ankara sal begin werk om hierdie datum 2023 te verleng. TÜDEMSAŞ versprei tans TL-miljoen miljoen warm geld aan die plaaslike en nasionale markte. As die samesmeltingsprojek realiseer, sal ons mening nie eens 10 persent van hierdie bedrag wees nie. Ons dink dat dit die grootste euwel is wat Sivas aangerig het. ”

Vervoer en spoorwegwerkers Vakbond president Abdullah Peker, Turkye Wagon Industry Co, sal Turkye die lokomotief bedryf Inc. en Turkye Railway Machines om onmiddellik afsien deur by die projek onder een dak Industry Co Direktoraat van instellings en ten gunste van die provinsie waar hy gesê wees. Hier is ek 'n beroep op die parlementslede van Sivas, volg asseblief die onderwerp.

As TÜDEMSAŞ bestaan, sal Sivas bestaan, as TÜLOMSAŞ bestaan, sal Eskişehir bestaan, as TÜVASAŞ bestaan, sal Adapazarı bestaan.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar