Die Universiteit van Balıkesir sal akademiese personeel werf

Balikesir University sal akademiese personeel werf
Balikesir University sal akademiese personeel werf

In ooreenstemming met die toepaslike artikels van die wet genommer 2547 en die verordening oor die prosedures en beginsels van toelatingseksamens wat toegepas moet word op die opdragte van akademiese personeel anders as die akademiese personeel gepubliseer in die Amptelike Staatskoerant gedateer 09.11.2018 en genommer 30590, sal die onderwyspersoneel van 1 na die akademiese eenhede van die Balikesir Universiteit Rektoraat geneem word.

ALGEMENE EN SPESIALE TERME:

1- Om die voorwaardes in die artikel 657 of Law 48 te hou
Ten minste 2 van die 70-ALES, 'n minimum punt van 50 van die sentrale eksamen in die vreemde taal wat deur die Raad vir Hoër Onderwys aanvaar word, of gelykstaande aan 'n gelykwaardige eksamen. ALES-telling word as 70 beskou in die voor-evaluerings- en eindevalueringsfases van die aansoekers wat voordeel wil trek uit die sentrale eksamenvrystelling.
3- Kandidate wat by die onderwyspersoneel aansoek doen, moet 'n magistergraad sonder tesis hê. Nie-tesis-gegradueerdes word vir drie jaar in die akademiese personeel aangestel. In hierdie konteks moet diegene wat aangestel word meestersprogramme met proefskrif in hul vakgebiede gedurende die opdragperiode voltooi. Diegene wat nie binne die tydsbeperking die magisterprogram met proefskrif in hul vakgebiede kan voltooi nie, sal nie weer toegeken word nie.
4- Die ekwivalensietabel van die Raad vir Hoër Onderwys sal gebruik word om die ekwivalensie van die 4- en 5-graadstelsels te bepaal aan die 00-graadstelsel wat gebruik sal word in die berekening van die voorgraadse grade in die voor-evaluerings- en finale evalueringsfases.

EKSAMENSKEDULE:

Datum van publikasie: 09.12.2019
Aansoek se begindatum: 09.12.2019
Aansoek Sperdatum: 23.12.2019
Voor-evaluering Resultaat Datum: 25.12.2019
Toelatingseksamen Datum 27.12.2019
Finale beoordeling Resultaat beskrywing: 30.1.20 |
'N Webwerf waar die uitslae bekend gemaak sal word: personel.balikesir.edu.t is

DOKUMENTE BENODIG IN DIE AANSOEK:

1- Aansoekvorm 2-ALES Resultaatdokument (resultaatbeheer kode)
3- Sertifikaat vir buitelandse buitelandse uitslae
4 - Hervat
5- Graduation Certificate of Diploma sample (Voorgraads, Graduate, Doctorate) 6- Voorgraadse transkripsie
7- Sertifikaat vir militêre status (vir manlike kandidate)
8- Fotokopie van identiteitskaart
9- Foto (1 stuk)
l0- Bedieningsertifikaat + SSI-brief of amptelik goedgekeurde dienstafel
l 1- Wetenskaplike publikasies (indien van toepassing)

Vir besonderhede van advertensie KLIK HIER

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar