Cerrahpaşa-kontrakpersoneel van die Universiteit van Istanbul

istanbul universiteit cerrahpasa
istanbul universiteit cerrahpasa

In die Amptelike Staatskoerant gedateer 657 en aangeheg aan Besluit 4 en 06.06.1978 aangeheg aan Besluit 7 en 15754 om in diens te wees as Gekontrakteerd Personeel in ooreenstemming met Artikel 28.06.2007 (B) van die Staatsamptenare Wet no. Gekontrakteerde personeel word na die volgende posisies gewerf op grond van die 26566 KPSS (B) -groepranglys in ooreenstemming met paragraaf (B) van die addisionele artikel 2 in die beginsels vir die wysiging van die beginsels vir die indiensneming van gekontrakteerde personeel.

TITEL MENSE

NOMMER

BEGROTING AANSOEKVOORWAARDES KODE
VERPLEEGSTER 35 Spesiale begroting Verpleegkunde van hoërskool beroepsonderwys

Gradeplegtigheid vanaf.

2018 KPSS P94 Punte Tipe 50 en

Om 'n oor-telling te hê

H1

KWALIFIKASIES VEREISTES

1- Aansoekers wat aansoek doen om bogenoemde spesiale voorwaardes en 657 Law No. 48. om te voldoen aan die algemene voorwaardes wat in die artikel gespesifiseer word.

2- Geen pensioen of ouderdomspensioen van enige instansie vir maatskaplike sekerheid ontvang nie.

3- Om die vereiste te aanvaar om te alle tye (insluitend nagte) vir alle poste te werk, word bepaal deur die bestuur van die betrokke eenheid op 'n manier dat die weeklikse werktyd nie 40 uur oorskry nie;

4- Kandidate moet die 2018-keuringseksamen vir openbare personeel (KPSS) afgelê het. 2018 KPSS-P94 is gebaseer op die partituur.

5- 5917 van die Wet No. 47. Van artikel 5. Paragraaf (A) Ingevolge paragraaf 2 is 4-B uit sy pos bedank terwyl hy as gekontrakteerde personeel gewerk het; vanaf die datum van beëindiging kan 1 (een) jaar nie van toepassing wees voor die periode nie.

Hoe doen ek aansoek:

Kandidate, 15 dae vanaf die datum van publikasie van die aankondiging in die Amptelike Koerant (tot aan die einde van die werksure) www.istanbulc.edu.t is Aansoekvorms en aansoekvorms op die adres van die Departement Personeel met die volgende dokumente moet persoonlik van toepassing wees. Na afloop van die aansoek word die uitslae van die openbare kandidaat-eksamen wat deur die kandidate aangekondig is, deur ons instelling van die OSYM-presidentskap bevestig. Die aansoeke van kandidate wat vals verklarings aflê, word nie aanvaar nie en sal volgens die algemene bepalings verwerk word. 'N Aansoek moet gedoen word deur die kwalifikasiekode wat vir slegs een posisie gesoek word, te spesifiseer. As meer as een aansoek ingedien word, sal beide aansoeke ongeldig geag word. Aansoeke per pos word nie aanvaar nie. Aansoekers wat die aansoekdatum uitgestel het of wie se kwalifikasies nie geskik is nie, word nie toegelaat nie.

DOKUMENTE GEVRA:

- Aansoekvorm vir foto (aansoekvorm gepubliseer op die Universiteit se webblad word ingevul.)

- Oorspronklike identiteitskaart en fotokopie

- Oorspronklike en fotokopie van 'n diploma- of gradeplegtigheidsertifikaat (e-regeringsuitsette word aanvaar.)

- 2018 KPSS-uitslagsertifikaat

EVALUERING EN UITSLAE VAN AANSOEKE:

Nadat die aansoeke deur die Kommissie geëvalueer is, sal die resultate op Xistanx werksdae op www.istanbulc.edu.tr gepubliseer word. Die aantal plaasvervangers sal bepaal word. As die hoofwenners nie aansoek doen nie, word die aangekondigde plaasvervangerswenners onderskeidelik geroep. Die lys van kandidate wat aangestel moet word, die dokumente wat benodig word vir die aanvang van die werk, die tyd en plek van aansoek moet op www.istanbulc.edu.tr gevolg word. Geen belanghebbendes mag skriftelik of mondeling geskied nie.

* Daar word nie kontrakte gemaak met diegene wat tydens die aansoek- en aanstellingsprosedures vals verklarings gemaak het of die waarheid op enige manier verberg het nie. Al word die kontrak gesluit, word dit beëindig. Hulle kan geen regte opeis nie.

* Die bepalings van die algemene wetgewing is van toepassing op die bepalings wat nie by die verklaring ingesluit is nie.

Vir besonderhede van advertensie KLIK HIER

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar