Die Pamukkale Universiteit sal permanent werf

Die Pamukkale Universiteit sal permanent werf
Die Pamukkale Universiteit sal permanent werf

PN-45, gegradueerde van die Laerskool Pamukkale Universiteit, het 'n amptelike aankondiging gedateer Desember 9 op die bladsy van ISKUR-poste geplaas vir voortdurende werwing. Om aanlyn aansoek te doen vir die advertensie wat deur die universiteit gepubliseer is, is die aankondigingskodes ook op die bladsy aangekondig.

İŞKUR-werksbladsye word op die nuwe dag van die week opgedateer. Een van die nuwe aankondigings is deur die universiteit aangekondig. Aankoop van werkers in die permanente status van Laerskool gegradueerdes 45 skoonmaakpersoneel van die Pamukkale Universiteit sal gewerf word. Die sluitingsdatum is 9 Desember 2019. Alle aansoeke, insluitend Vrydag op weeksdae, word deur İŞKUR gedoen.

Vir besonderhede van advertensie KLIK HIER (Werwing 26)

Vir besonderhede van advertensie KLIK HIER (Werwing 19)

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar