Ege Universiteit sal akademiese personeel werf

Ege Universiteit sal akademiese personeel werf
Ege Universiteit sal akademiese personeel werf

2547-fakulteitslede word gewerf volgens die verwante artikels van die Wet op Hoër Onderwys en die regulasies vir die bevordering en aanstelling van fakulteitslede.

Kandidate, 657 Wet op Staatsamptenare 48. hulle moet voldoen aan die voorwaardes gespesifiseer in.

NOTA:
PROFESSOR kandidate wat by die personeel sal aansoek doen; 6, wat fotokopie van curriculum vitae, identiteitskaart, een foto, militêre sertifikaat, opvoedkundige dokumente (voorgraads, gegradueerde, doktorsgraad, medeprofessorsertifikaat), publikasielys, sertifikaat vir vreemde tale, wetenskaplike studies en publikasies insluit. (ses) spanne en doen persoonlik aansoek by die Personeelafdeling.

medeprofessore kandidate wat by die personeel sal aansoek doen; 4, wat fotokopie van curriculum vitae, identiteitskaart, een foto, militêre sertifikaat, opvoedkundige dokumente (voorgraads, gegradueerde, doktorsgraad, medeprofessorsertifikaat), publikasielys, sertifikaat vir vreemde tale, wetenskaplike studies en publikasies insluit. (vier) spanne en doen persoonlik aansoek by die Personeelafdeling.

DOKTOR FAKULTEITSLID kandidate wat by die personeel sal aansoek doen; 4, wat fotokopie van curriculum vitae, identiteitskaart, een foto, militêre sertifikaat, opvoedkundige dokumente (voorgraads, gegradueerde, doktorsgraad, medeprofessorsertifikaat), publikasielys, sertifikaat vir vreemde tale, wetenskaplike studies en publikasies insluit. (vier) spanlêers sal persoonlik van toepassing wees op die Dekane van die Fakulteit / Skool / Instituutdirektorate.

1-Die gelykwaardigheid van die diplomas wat in die buiteland verwerf is, moet deur die Interuniversiteitsraad goedgekeur word.

2-Sperdatum vir aansoeke is 15 dae vanaf die datum van publikasie van die advertensie in die Amptelike Staatskoerant (Spertyd: 17.12.2019)

3-Werknemers van enige openbare organisasie (selfs al het hulle al voorheen gewerk) moet 'n gesertifiseerde dienssertifikaat van die instansie waarin hulle werk, lewer.

4-Vereistes vir aansoeke vir fakulteitslede van die Ege-universiteit https://personeldb.ege.edu.tr Kan verkry word by.

5-ons advertensie www.ege.edu.t is kan bereik word by.

6- Hulle moet voldoen aan die algemene vereistes in die verordening oor die beginsels waaraan voldoen moet word in die onderrig van vreemde tale en onderrig in vreemde tale in hoëronderwysinstellings.

Vir besonderhede van advertensie KLIK HIER

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar