Kastamonu Universiteit sal akademiese personeel werf

Kastamonu Universiteit sal akademiese personeel werf
Kastamonu Universiteit sal akademiese personeel werf

Kastamonu Universiteit Rektoraat; Ingevolge die bepalings van die 657-wet op staatsamptenare, die 2547-wet op hoër onderwys en die regulering van die bevordering en aanstelling van akademiese personeel en die beginsels van bevordering en aanstelling tot akademiese personeel van die Universiteit *, word fakulteitslede van 23 gewerf volgens die bepalings van Hulle moet voldoen aan die puntvereistes soos uiteengesit in.

Dokumente versoek in die aansoek:
1. Aansoek vir die kandidaat, insluitend die eenheid, departement, departement / program, personeelgraad, verduidelikings en kontakinligting (korrespondenseadres, telefoonnommer en e-posadres) **

2. CV (YÖKSİS-formaat)

3. 2 Stukke Foto

4. Fotokopie van identiteitskaart

5. Dokumente in vreemde tale

6. Dokument oor militêre status vir manlike kandidate (papierwerk vir e-regering word aanvaar.)

7. Voorgraadse, magister-, doktorsgraad-, kundigheid- of vaardigheidskuns, medeprofessordokumente

8. Verklaringsvorm vir Akademiese Personeel **

9. Kandidate wat aansoek doen by die fakulteitslid van die doktorsgraad Doktorsgraad / kundigheidsdokument

10. Die professore met die titel professor en medeprofessor kan nie aansoek doen om die posisies met laer titels as die titels wat hulle het nie. Kandidate wat vir professore en medeprofessore aansoek doen, sal vir 'n permanente periode in diens wees.

11. Kastamonu Universiteit Akademiese Bevordering en Aansoekvorm **

12. Wetenskaplike studielêer en CD's [Lys van publikasies en publikasies volgens die formaat gespesifiseer in die Aansoekvorm vir Akademiese Bevordering en Aanstelling van ons Universiteit, nasionale en internasionale kongres- en konferensieverrigtinge, papierwerk wat verband hou met publikasie-aanhalings, onderwys- en opleidingsaktiwiteite, doktorsgraad en meestersgraad onder toesig (wetenskaplike kundigheid) studies en ander inligtingslêers en CD's (aantal lêers en CD's wat afgelewer moet word: 1-lêers vir professore en 6 CD's, 1-lêers vir medeprofessors en doktorale fakulteitslede en 4 CD's.)

13. Diensdokument (dit word versoek van diegene wat tans in 'n ander openbare instelling werk en diegene wat enige openbare instelling verlaat het. Dokumente met 'n QR-kode van die e-regering word aanvaar.)

14. Başarı medeprofessorale mondelinge eksamen Suksesdokument in (Vir diegene wat nie aansoek doen nie, word 'n eksamen afgeneem.)

Kandidate van professore en medeprofessore moet aansoek doen by die Departement Personeel van die Universiteit en kandidate van die doktorale fakulteitslede moet persoonlik aansoek doen by die verwante eenhede binne 15 (vyftien) dae vanaf die datum van publikasie. Aansoeke met onvolledige dokumente, wat nie binne die tydsbeperking gedoen is nie, wat per pos gemaak is en as onversoenbaar met die spesiale voorwaardes van die aankondiging gevind word, word ongeldig geag.

*https://www.kastamonu.edu.tr/index.php/tr/menu-pdb-mevzuat-tr Instruksies opskrif by
beskikbaar van onder af.

**https://www.kastamonu.edu.tr/index.php/tr/menu-pdb-matbu-evrak-tr beskikbaar vanaf.

Vir besonderhede van advertensie KLIK HIER

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar