Türk-Iş se eerste besoek aan president Atalay aan TÜVASAŞ

Turkse sakepresident tydens die eerste besoek aan Tuvasasa
Turkse sakepresident tydens die eerste besoek aan Tuvasasa

Türk-Iş president Ergün Atalay, 23. Gewone Algemene Vergadering gehou nadat die eerste besoek van die nuwe era in Turkye Wagon Industry Corporation TÜVASAŞ.

President ATALAY het met werknemers en vakbondverteenwoordigers by TÜVASAŞ vergader en hier verklarings afgelê.

“20 interesseer die miljoen”

TüRK-ŞŞ, president Ergün ATALAY, het gesê dat die minimum loon die 20 miljoen van die genootskap aangaan, en gesê: 'Die samelewing se oë is op ons; 51 aan die een kant, 49 aan die een kant. Jy vertel die een ding en die ander neem dit. Ek wil in elk geval nie stilbly nie. Ek kan doen wat ek kan sonder om te breek, te breek, te beledig. Ek het vandag by my huis gekom om jou te gaan sien, tee te gaan en gaan. Ek het u vertel van die minimum loon, my verklaring was formeel 2 bin 578 van die lewenskoste. As dit onder hierdie syfer is, sal ons nie op die tafel wees nie, sê ek dit vandag. Vandag 20 miljoen kommer die minimum loon in Turkye. Ek hoop dat ons sal ontmoet op die punt wat ons bel, en dat ons onder iets sal teken dat mense gelukkig is.

“Laat ons lewe?

ATALAY beweer dat werkgewers gesê het dat hulle werkers sal verwyder as die minimum loon hoog is. Ek sê altyd, laat ons hulle daardie geld gee om 1-maan of 2-maan te probeer; As hulle oor die weg kom, laat ons almal stilbly. Ten minste diegene wat sê dit is minder geld, sal ons die beste doen as hulle geen probleem sê nie. Laat ek dit êrens sien, laat ek dit sluit, my insluitend

Tydens die besoek; TÜVASAŞ Adjunk-hoofbestuurders Yakup KARABAĞ, Turgut KÖKSAL, Ali Kozal, TÜRK-ŞŞ Sakarya-provinsie verteenwoordiger Cemal YAMAN, Railroad-Iş Sak Saka-taksekretaris Muammer GÜNEŞ en werkers het deelgeneem.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar