Turkye Maak steenkool koopkontrak ingenieur

Turkye steenkool kontrak sal ingenieurs geleerde wees
Turkye steenkool kontrak sal ingenieurs geleerde wees

Turkye steenkool besluit Wet No 399 onderhewig aan kontraktuele status in die werwing van ingenieurs doen. Volgens die uitslae van die skriftelike en mondelinge eksamen word die kwota en kwalifikasies van die ingenieurspersoneel wat in diens geneem word, in die advertensie vermeld. Aansoeke sal begin nadat die aankondiging in die amptelike koerant gepubliseer is en sal voortduur tot die einde van die 13-werksure 2019 Desember. TTK is een van die vereistes wat by kandidate vir kontrakingenieurs gevra word; 2018 jaar KPSS KPSSP3 tellingtipe om minstens 70 (Sewentig) punte te kry.

Turkye steenkool Instelling 34 myningenieur, 'n meganiese ingenieur en xnumx se aangekondig dat die totale kontrak personeel sal neem 6 5 elektriese ingenieur. Geskrewe en mondelingse 45-stadium volgens die eksamen sal volgens die geskrewe eksamen afgelê word vir die werwing van ingenieurs. Bülent Ecevit Universiteit sal geskryf word 2 / 12 / 01 Tyd: 2020: 10'da word gehou.

Turkye steenkool kontrak sal ingenieurs geleerde wees

GESKIEDENIS, PLAAS EN AANSOEK OM TOEPASSING

1- Eksamenaansoeke begin op die dag na die publikasie van die eksamenaankondiging in die Official Gazette en eindig aan die einde van die 13.12.2019-datum (17.00).

2- Met dien verstande dat die kandidate wat aan die toelatingseksamen wil voldoen, aan bogenoemde voorwaardes voldoen; "Turkye steenkool Enterprises Algemene Direktoraat van omgewing Plateau Vineyards Street Ihsan Soyak Sokak No: 2 Zonguldak / TURKEY" of van ons Algemene Direktoraat van die internet adres (http: //www.taskomuru.gov.t is) hulle sal voorsien "Aansoekvorm" volledig en korrek vul die vorm in.

3- Die aansoekvorm wat deur die aansoeker onderteken is en die ander dokumente wat vir die aansoek benodig word, moet persoonlik of per pos by bogenoemde adres afgelewer word tot aan die einde van die 13.12.2019-werkdatum (17.00).

4- Aansoeke wat nie binne die tydperk by die Algemene Direktoraat ingedien is nie weens vertragings in die pos of om ander redes, en diegene wat nie aan die voorwaardes in die aankondiging voldoen nie, word nie behandel nie.

5- Die dokumente moet by die Algemene Direktoraat van Turkse Kommersiële Kode ingedien word tot die gespesifiseerde sperdatum. Hierdie dokumente kan deur die Personeelafdeling van die Algemene Direktoraat goedgekeur word, mits die oorspronklike dokumente ingedien word.

TERME & VOORWAARDES

Kandidate wat die toelatingseksamen wil aflê, het die volgende voorwaardes vanaf die sperdatum van 13 / 12 / 2019:

1- Om die algemene voorwaardes soos uiteengesit in artikel 399 van die Wetsbepaling No. 7, te hou,

2- Gegradueerdes van departemente vir mynbou, meganiese en elektriese ingenieurswese van fakulteite of inrigtings vir hoër onderwys wie se ekwivalensie met ingang van die sperdatum deur die Raad vir Hoër Onderwys goedgekeur is,

3- As gevolg van die keuring van openbare personeellede van die 2018-jaar, word ten minste 3 (Sewentig) punte van die KPSSP70-puntetipe vereis.

Vir besonderhede van advertensie KLIK HIER

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar