Ankara Malatya 4 September Blou trein skedules moet weer begin

ankara malatya september-treindienste moet weer begin
ankara malatya september-treindienste moet weer begin

AK-party, Malatya Hakan Kahtalı, Malatya-tak van die Spoorweg-unie het Hikmet Kazgan'a 'n goeie geluk besoek.

Adjunk Kahtalı, saam met die partylede van die Demir-Yol şş-tak Malatya-tak, president Hikmet Kazgan, het onlangs sy kantoor besoek en wou hê dat u beter moet word.

Terwyl hy tevrede is met die besoek, bedank die Unie-president Hikmet Kazgan, AK-party, Malatya, adjunk Hakan Kahtalı, en sê: uz Ons waardeer altyd ons adjunk. Ons volg en ondersteun altyd noukeurig met eerlikheid en harde werk. ”

Kazgan het gesê dat die organisasies en die politiek van die burgerlike samelewing altyd bymekaar is, en dat die AK-party belang heg aan hierdie sensitiwiteit solank dit aan bewind is. Kazgan, wat ook vlugte na Malatya 4 September Blue Train stop, is ook 'n groot tekortkoming, "Siirt Kurtalan Express is nou, maar die kamer is baie besig, so ons wil die blou trein weer saambring," het hy gesê.

LP Kahtalı verklaar dat hulle 'n hegte vriendskap gehad het met Kazgan en 30 wat tot die president van die Unie verkies is en sukses in sy nuwe pos wou hê. Kahtalı het gesê: “Ons Spoorweg-Iş-unie het belangrike pogings om die regte van die werkers wat werk op die punt om waarde tot ons Malatya toe te voeg, te beskerm. Hulle was nog altyd ter ondersteuning van die beleggings wat in ons stad gemaak moes word deur in harmonie met ons regering te werk. Hikmet Kazgan glo dat ons broer baie suksesvol sal wees met hierdie taak. ”

Kahtalı, 4 September Blue Train weer namens die afgevaardigdes, omdat hulle verklaar dat hulle die vinnige treinfrastruktuur in die streek met die einde van die reis noukeurig volg, het hy gesê.

Kahtalı het verklaar dat Malatya ook in die hoëspoednetwerk opgeneem is en dat die werk in hierdie konteks voortgaan. “Malatya is ook 'n belangrike sentrum vir passasiersvervoer. Ek hoop dat ons die grootste deel van die hoëspoednetwerk by 2023 sal voltooi. ”

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar