Ministerie van Gesondheid om assistentinspekteur te koop

assistent ministerie van gesondheid om aankope te doen
assistent ministerie van gesondheid om aankope te doen

Aankondiging van die assistent-inspekteur-toelatingseksamen van die inspeksieraad van die Ministerie van Gesondheid; Die toelatingseksamen vir assistentinspekteurs word gehou vir 16 (sestien) assistentinspekteurs in die algemene administratiewe dienste-klas tussen 20-31 / 01 / 2020-datums wat in diens geneem sal word deur die Ministerie van Gesondheidsinspeksie.

I. VEREISTES VIR TOEPASSING OP DIE TOELATINGSEKSAMEN

Diegene wat die toelatingseksamen wil aflê, moet aan die volgende vereistes voldoen:

a) Om te voldoen aan die algemene voorwaardes vermeld in artikel 657 van die Wet op Staatsamptenare No. 48

b) Om gegradueer te wees aan rekenaar-, bedryfs- en siviele ingenieursdepartemente van fakulteite ekonomie en administratiewe wetenskappe, politieke wetenskappe, regte, ekonomie en sakeadministrasie en ingenieursfakulteite met minstens 4 jaar voorgraadse opleiding, of van die opvoedkundige instellings in Turkye en in die buiteland wie se gelykwaardigheid deur die bevoegde owerhede aanvaar is.

c) Met dien verstande dat die KPSS-uitslae nie geldig is vanaf die sperdatum van die aansoek nie; KPSSP9, KPSSP11, KPSSP28, KPSSP33, KPSSP38, KPSSP43, KPSSP48, KPSSP1, KPSSP80 vir gegradueerdes in ekonomiese en administratiewe wetenskappe, politieke inligting, reg en ekonomie en ekonomie om ten minste XNUMX punte te behaal.

ç) 01 Januarie Nie vyf-en-dertig jaar oud wees vanaf 2020 nie

d) Daar is geen hindernis vir die inspektoraat in terme van die regterlike register nie.

e) Om in staat te wees om pligte te verrig en landwyd te reis ten opsigte van gesondheidstatus.

II. TOEDIENINGSMETODE EN DOKUMENTE WAT GEVRA WORD

Aansoekers wat die toelatingseksamen wil aflê; Ons voorsitterskap het die 'Eksamen-aansoekvorm' laklak opgestel wat op die amptelike webwerf (www.teftis.saglik.gov.tr) gepubliseer is, met 'n nat onderteken, volledige en akkurate manier, KPSS-uitslagsertifikaat, hoëronderwysdiploma of, indien enige, 'n afskrif van die gelykwaardigheidsertifikaat. en met twee foto's 9 - 20 Tussen Desember 2019 het die Ministerie van die Raad vir Gesondheidsinspeksie, Bilkentkampus Üniversiteler Mah. Dumlupınar Boulevard 6001. SK. Nee: 9 Vloer: 6 06800 sal persoonlik per pos / vrag per week of op weeksdae tussen 09: 30-18: 00: werksure, afgelewer word by Çankaya / ANKARA.

Bogenoemde dokumente moet die Raad van Inspekteurs teen 20 Desember 2019 bereik. Aansoeke wat nie binne die tydsbeperking van die Presidensie bereik word nie, inligting en dokumente het wat ontbreek of nie aan die voorgeskrewe voorwaardes voldoen nie, sal nie aanvaar word nie en sal nie geëvalueer word nie. Die aansoekdatum sal gebaseer wees op die datum en tyd van toelating tot die dokumentafdeling van die Ministerie van Gesondheidsinspeksie. Die dokumente wat verband hou met die aansoek van diegene wat nie aan die aansoekvoorwaardes voldoen nie, sal op versoek aan hulle terugbesorg word.

III. ONDERRIG takke en kwotas

Kandidate vir die toelatingseksamen tot vier keer die sentrale eksamenpunt en die personeel van die assistentinspekteur word volgens die kwota bepaal volgens die kwota wat bepaal word deur die takke van die studie wat begin met die hoogste KPSS-telling wat toegepas is. Kandidate wat dieselfde telling as die laaste kandidaat het, kom egter in aanmerking vir die eksamen.

Die personeel van die 16 Assistent-inspekteur ten opsigte van onderwys, die kwota, die aantal kandidate wat vir die eksamen gevra moet word en die KPSS-puntetipes is soos volg;

Departement van Onderwys kwota Aantal kandidate KPSS-punte

tipe

Ekonomiese en Administratiewe Wetenskappe, Politieke Wetenskap, Regte,

Fakulteite Ekonomie en Bedryfsadministrasie

11 44 KPSSP9

KPSSP11

KPSSP28

KPSSP33

KPSSP38

KPSSP43

KPSSP48

Bedryfsingenieurswese 1 4 KPSSP1
Rekenaaringenieurswese 2 8 KPSSP1
Siviele Ingenieurswese 2 8 KPSSP1
TOTAAL 16 64

Indien daar nie voldoende aantal aansoeke is vir die kwota wat deur die takke van onderwys bepaal word nie, kan die Raad van Inspekteurs die kwota verander.

IV. IDENTITEIT AANBIEDING IN DIE EKSAMEN

Die lys kandidate wat die reg het om die toelatingseksamen af ​​te lê, sal op die internet aangekondig word op http://www.teftis.saglik.gov.tr. Geen verdere kennisgewing sal aan die kandidate gemaak word nie. In die ondersoek moet die identiteitskaart met ID-nommer en goedgekeur met 'n foto, soos 'n geboortesertifikaat of 'n rybewys, vir identifikasie gehou word. Aansoekers wat nie hierdie dokumente kan indien nie, word nie tot die eksamen toegelaat nie.

V. PLEK EN VORM VAN TOELATINGSEKSAMEN

Binne die raamwerk van die bepalings van die verordening oor die inspeksiedienste van die Ministerie van Gesondheid, word die toelatingseksamen, wat slegs uit die MONDELINGE eksamen bestaan, deur die Ministerie van Gesondheidsinspeksie, Bilkentkampus Üniversiteler Mah, afgeneem. Dumlupınar Boulevard 6001. SK. No: 9 Floor: 6 word gehou by Çankaya / ANKARA.

VI. INLEIDING EKSAMEN ONDERWERPE

A) Eksamenvakke vir gegradueerdes in ekonomie en administratiewe wetenskappe, politieke wetenskappe, regte, ekonomie en sakefakulteite;

a) Regte;

1. Staatsreg (Algemene beginsels),

2. Algemene beginsels van administratiefreg, administratiewe regbank, administratiewe organisasie,

3. Strafreg (Algemene beginsels en siviele misdrywe),

4. Siviele reg (Algemene beginsels en regte in natura),

5. Verpligtingsreg (Algemene beginsels),

6. Handelsreg (Algemene beginsels),

7. Strafprosesreg (Algemene beginsels).

b) Ekonomie;

1. Ekonomiese teorie (mikro-ekonomie, makro-ekonomie),

2. Geskiedenis van ekonomiese gedagtes en leerstellings,

3. Geld, bank, krediet en konjunktuur,

4. Internasionale ekonomiese betrekkinge en organisasies,

5. Bedryfsekonomie,

6. Huidige ekonomiese probleme.

c) Finansies;

1. Algemene fiskale teorie en fiskale beleid,

2. Openbare uitgawes,

3. Begroting. d) Rekeningkunde;

1. Algemene boekhouding,

2. Balansstaatanalise en -tegnieke,

3. Kommersiële rekening.

d) Algemene, huidige en sosio-ekonomiese kwessies.

B) vir gegradueerdes van rekenaar-, bedryfs- en siviele ingenieursdepartemente van ingenieursfakulteite;

a) Vakkennisvakke wat bepaal word met inagneming van die kurrikulums van gegradueerdes, b) algemene, huidige en sosio-ekonomiese vakke.

VII. EVALUERING VAN KANDIDATE

a. Kennisvlak wat verband hou met eksamenvakke,

b. Om 'n onderwerp, die vermoë tot uitdrukking en redeneringskrag te begryp en op te som,

c. Meriete, voorstellingsvermoë, geskiktheid van gedrag en reaksies op die beroep, ç. Selfvertroue, oorreding en oorreding,

d. Algemene talent en algemene kultuur,

e. Openheid vir wetenskaplike en tegnologiese ontwikkelings sal aan die hand van aspekte beoordeel word.

Kandidate word beoordeel deur die kommissie op 50-punte vir punt (a) en 10-punte vir elk van die funksies gelys in punte (b) tot (e). Om suksesvol te wees met die eksamen, moet die rekenkundige gemiddelde van die punte wat deur die voorsitter en lede van die kommissie vir die volle telling van 100 gegee is, minstens 70 wees.

VIII. EKSAMENUITSLAE EN TOEPASSING OP UITSLAE

Die toelatingseksamenpunt moet nie minder as 70 wees om as assistent-inspekteurseksamen oorweeg te word nie. In die geval van gelykheid aan toelatingseksamen, kry die kandidaat met 'n hoë KPSS-telling voorrang. Volgens die uitslae van die eksamen word die sukses van die toelatingseksamen afsonderlik volgens die onderwysvertakkinge bepaal, met die kandidaat met die hoogste prestasiesyfer, en die name van die skoolhoof en plaasvervangerskandidate word bepaal volgens die onderwysvertakkings wat in die aankondiging gespesifiseer word.

Die uitslae van die eksamens word op die webwerf van die Presidensie bekendgemaak, en die kandidate wat in die oorspronklike en reserwelys is, word in kennis gestel. Die wen kandidaat verloor sy reg as hy nie binne die 15 dae na die datum van kennisgewing by die Presidensie aansoek doen nie. Plaaslike kandidate word binne ses maande na die aankondiging van die eksamenuitslae opgeroep om sukses te behaal in plaas van die kandidate wat nie van die oorspronklike kandidate vir die aanstelling gekom het of wat nie aangestel is nie en wat nie met die taak begin het nie, of wat om enige rede bedank het. Vir die kandidate wat nie vir die aanstelling kom nie, of wat nie aangestel is nie en nie die pos begin nie, word die eksamenuitslae nie as verdiende regte beskou nie.

Die beswaar teen die uitslag van die toelatingseksamen word binne 5 werksdae by die Presidensie ingedien vanaf die dag van die bekendmaking van die uitslag. Die Presidensie reageer binne 10 werksdae op die beswaar.

IX. ANDER UITGAWES

Die eksamens van die aansoekers wat in die aansoekdokumente vals verklarings afgelê het, word as ongeldig geag. Dit word gekanselleer, selfs al is dit toegewys. 'N Kriminele klag word by die Hoofaanklaer se kantoor ingedien oor hierdie persone en as hulle die instelling op hierdie manier mislei, word hul status in kennis gestel aan die instellings waar hulle werk.

Respekvol bekend gemaak.

Vir besonderhede van advertensie KLIK HIER

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar